Feiret frivilligheten

Publisert 30. november 2022 | Klubben | Feiret frivilligheten

En bedre gjeng enn det som deltok på årsfesten 2022 skal man lete lenge etter.

Fana IL Fotball er heldig som har et tresifret antall engasjerte trenere, lagledere og frivillige. I sum legger alle til rette for at barn, ungdom og voksne dyrker et bunnsolid fellesskap med god fotballaktivitet som et viktig verktøy.

For å takke alle for det uvurderlige arbeidet ble alle invitert til en kostnadsfri helaften på Nesttun Idrettsplass. Nærmere hundre medlemmer fra fotballfamilien fylte klubbhuset til randen - i tillegg var det et stort kobbel ressurspersoner som dessverre ikke hadde anledning.

Institusjon for bedre oppvekstvilkår
Samlingen i klubbhuset har med årene blitt en usedvanlig hyggelig tradisjon. Samtidig som man setter et verdig punktum på en lang og god sesong har styret eller administrasjonen benyttet sjansen til å takke frivilligheten med mange positive og velfortjente adjektiv.

Daglig leder Mads Vik Tvedte tok derfor tidlig ordet og ønsket alle velkommen til arrangementet - som forøvrig har blitt døpt om fra sesongavslutning til årsfest. På et par minutter ble det store bilde av den omfattende virksomheten til Fana IL Fotball oppsummert.

Klubben har slått ut i full blomst etter pandemien og faktisk hatt en fin økning i antall spillere. Fotballfamilien i Fana IL teller nå over 1 500 og har befestet sin posisjon som en uhyre viktig institusjon for bedre oppvekstvilkår. En komplett fotballutdanning kombinert med et stadig mer omfattende bærekraftsarbeid også utenfor kunstgresset.

Bordsete med god mat og drikke
På klubbens regning fikk alle ta del av god matservering. Le Chef tilberedte denne kvelden tradisjonsrik norsk julemat med fantastisk pinnekjøtt fra Fana Kjøtt av ypperste kvalitet. Videre fikk alle inviterte valget mellom mineralvann eller noe godt i glasset fra 7 Fjell Bryggeri.

Trenere, lagledere og frivillige var på forhånd fordelt på ulike bord sammen med spillere fra dame- og herrelaget. Dette for å utnytte det store mangfoldet mellom lagene gjennom uformell kompetanseutvekskling.

Prisutdelinger
Mens kvelden enda var ung ble det delt ut en rekke priser til enkeltspillere på dame- og herrelaget som på forskjellige måter hadde utmerket seg ekstra positivt i fotballsesongen 2022.

Dette avsluttet også det offisielle programmet for årsfesten, men skremte heldigvis de færreste fra å gå hjem. Smilene satt løst og verdiene til Fana IL Fotball ble etterlevd til det fulle - glede, trygghet og fellesskap.

Mer om Klubben

Selle & Partners + Fana IL Fotball

Publisert 31. mai 2024

Svein Roger Selle skal bistå Fana-ledelsen med å utarbeide en ny bærekraftig strategi mot 2030.

17. mai-tog med Fana IL Fotball

Publisert 14. mai 2024

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Få oversikt over alle Fana-kampene

Publisert 15. april 2024

Fana IL Fotball presenterer en tjeneste hvor man får full oversikt over samtlige Fana-kamper.

God som gull

Publisert 30. mars 2024

På Fana IL sitt årsmøte ble Kristian Jæger hyllet da han mottok et fortjent hederstegn i gull.

Kick-off med Christian Kalvenes

Publisert 27. mars 2024

Med god servering og et inspirerende foredrag på programmet inviteres frivilligheten til kick-off på klubbens regning.

Paulsen oppgradert til sølv

Publisert 25. mars 2024

Bjarne Paulsen fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram