Fordeler og rabatter med Fanakortet

Publisert 28. mai 2021 | Klubben | Fanakortet | Fordeler og rabatter med Fanakortet

Med Fanakortet kan man spare mye penger ved å handle som normalt - og aller helst lokalt.

Først og fremst skal Fanakortet være et fordelskort med en mengde fine rabatter som kommer lommeboken til gode. Ved å bruke Fanakortet flittig i hverdagen kan man spare godt med penger på kjøp som allerede gjøres til hjemmet.

En krone spart er en krone tjent.

Det Bergenske Kaffeselskap

Fri frakt og 20% rabatt på kaffe- og espressobønner ved bestilling av minimum to kg.

Fana IL Fotball

Gratis éntre på herrelagets hjemmekamper.

Mer om Fanakortet

Om Fanakortet

Fanakortet ser dagens lys

Publisert 28. mai 2021

Fanakortet skal bidra til at Fana og Ytrebygda bydeler også i fremtiden har et bærekraftig næringsliv og fritidstilbud.