Fana IL Fotball søker salgs- og partneransvarlig

Publisert 11. november 2021 | Klubben | Fana IL Fotball søker salgs- og partneransvarlig

Vil du være Fana IL Fotballs nye playmaker som spiller med hjerte utenpå drakten mot privat- og bedriftsmarkedet?

Fana IL Fotball, skilt ut som et allianseidrettslag fra Fana IL, er en stor fotballklubb med over 1 000 aktive fotballspillere samt 300 fantastiske trenere og ledere fordelt på nærmere 100 lag. Visjonen er at Fana IL Fotball skal ha et bredt tilbud til sine medlemmer og derigjennom gi mulighet til å utvikle seg både sportslig og sosialt. Videre skal klubben ha en komplett fotballutdanning til alle som ønsker å spille fotball uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå - med andre ord være en livslang interesse for barn, ungdom, voksne og pensjonister.

Glede, trygghet, fellesskap og handlekraft er Fana IL Fotballs verdier og preger måten ansatte og frivillige jobber på i klubbhverdagen.

Fana IL Fotball søker en salgs- og partneransvarlig med nese for mål
Med stolte tradisjoner, komplett fotballutdanning og viktig bærekraftsarbeid er Fana IL Fotball i medvind. Klubben søker derfor etter en ny offensiv lagspiller i form en engasjert og fremoverlent salgs- og partneransvarlig.

Som salgs- og partneransvarlig skal man gjennom hardt og målrettet arbeid bidra til at Fana IL Fotball øker inntektene og har fornøyde samarbeidspartnere på alle nivåer.

Dokumenterte resultater fra salg, kreativ kremmerånd, høy arbeidskapasitet og sterke formidlingsevner vil være en forutsetning for å lykkes i rollen. I tillegg er det viktig at den rette kandidaten er en god relasjonsbygger som også kjenner til mekanismene i en utviklingsklubb hvor mesteparten av klubblivet blomstrer på ettermiddager, kvelder og helger.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

• Nysalg og reforhandlinger av samarbeidsavtaler.
  • Kontinuerlig oppfølging av nåværende samarbeidspartnere.
  • Vedlikeholde og videreutvikle møteplasser og arrangement for Fana-landslaget.
  • Lede søknadsprosesser rettet mot offentlige midler, legater, stiftelser m.m.
  • Medansvar for gjennomføring av turneringer og kampdager.
  • Utvikle nye inntektsbringende tiltak.

Ønskede kvalifikasjoner

• Erfaring fra salgsarbeid og nettverksbygging.
  • Meget gode kommunikasjonsegenskaper.
  • Et stort nettverk er en fordel.

Personlige egenskaper

• Sosial, åpen, folkelig og utadvendt.
  • Uredd og trives med salg.
  • Pålitelig, tillitsvekkende og god relasjonsbygger.
  • Høy arbeidskapasitet og yter det «lille ekstra» om nødvendig.
  • Nytenkende og engasjert.
  • Strukturert og samtidig liker å ha mange baller i luften.
  • Selvstendig med gjennomføringsevne og stor handlekraft.
  • Målbevisst og resultatorientert.
  • Fleksibel da arbeid på kveld og helg må påregnes i perioder.

• 100% stilling i en utviklingsklubb i medvind.
  • Fleksibilitet med stor frihet under ansvar.
  • Gode kollegaer og et godt arbeidsmiljø på Nesttun Idrettsplass.
  • Lønn og tiltredelse etter avtale.

Salgs- og partneransvarlig rapporterer til daglig leder og vil får en nøkkelrolle i Fana IL Fotballs videre utvikling. Stillingen vil være en del av Fana IL Fotballs hardtarbeidende sentrallinje i administrasjonen.

Søknader
Virker stillingen spennende eller kjenner du andre som kan styrke Fana IL Fotball? Klubben ser frem til å motta CV med kortfattet søknad per e-post.

E-postadresse: jobb@fanafotball.no

Søknadsfrist er søndag 21. november, men aktuelle kandidater vil bli vurdert fortløpende. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Eventuelle spørsmål om stillingen som salgs- og partneransvarlig kan rettes til daglig leder Mads Vik Tvedte.

Kontaktperson for stillingen som salgs- og partneransvarlig
Mads Vik Tvedte - Daglig leder
Mobiltelefon: 482 62 977

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Sølvgutten Kristian Jæger

Publisert 16. april 2022

Selv uten en utpreget sangstemme har Kristian Jæger blitt utnevnt til sølvgutt i Fana IL.

Hederstegn i sølv til Hildershavn

Publisert 2. april 2022

Helge-John Hildershavn fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.