Fana IL Fotball følger alle anbefalte korona-tiltak

Publisert 12. mars 2020 | Klubben | Fana IL Fotball følger alle anbefalte korona-tiltak

Fana IL Fotball følger alle anbefalinger og restriksjoner fra offentlige myndigheter og særforbund om koronaviruset.

Fana IL Fotball følger til enhver tid anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og restriksjoner fra Bergen kommune og Norges Fotballforbund om koronaviruset.

Som en stor samfunnsaktør i Fana bydel skal Fana IL Fotball alltid ta et stort ansvar for bedre folkehelse.

Regjeringen har i ettermiddag kommet med de sterkeste og mest inngripende tiltak Norge har sett i fredstid - barnehager, barneskoler, ungdomsskoler, videregående skoler, universiteter, høyskoler og andre utdanningsinstitusjoner stenges. Det har kommet et forbud mot kultur- og idrettsarrangementer samt innført sterke begrensninger i bruk av kollektivtransporten for å få ned trengselen på Bybanen og busser.

Ingen organisert fotballaktivitet ut april
Norges Fotballforbund har vedtatt at all breddeaktivitet stoppes ut april. Dette innebærer alle former for fotballaktivitet - treninger, samlinger og kamper. Vedtaket kommer som følge av Folkehelseinstituttet sine anbefalinger om tiltak for å hindre spredning av koronaviruset i Norge.

Med andre ord skal det ikke gjennomføres organiserte treninger og kamper i Fana IL Fotball før tidligst 1. mai.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.