Stor adventsspenning med Fana Flaks-kalender

Publisert 26. november 2020 | Klubben | Fana Flaks | Stor adventsspenning med Fana Flaks-kalender

Innehavere av et Fana Flaks-lodd er sikret ekstra spenning i hele advent med utdelingen av 24 attraktive premier.

For å styrke fotballutdanningen til barn og ungdom selger Fana IL Fotballs medlemmer Fana Flaks-lodd i nærområdet til Nesttun Idrettsplass såvel som over det ganske land.

Lotteriet har som tidligere premier på usedvanlig høyt nivå som overgår de fleste andre. Førstepremien tar som vanlig pusten av de fleste - en jacuzzi fra Spabad Vest i toppklasse både visuelt og teknisk som går til én heldig vinner på julaften.

Fana Flaks som julekalender
Alt som alt ligger 24 premier i potten verdt over 284 000 kroner. For å være helt nøyaktig har premiene en samlet verdi på kroner 284 136.

Årets Fana Flaks-utgave er nærmest som en julekalender å regne da ett og ett vinnerlodd kunngjøres daglig på fanafotball.no i hele adventstiden - først ut er 24. premie den 1. desember og til slutt 1. premie den 24. desember.

Advent er ventetiden før jul. Med et Fana Flaks-lodd kan perioden frem til julaften altså fylles med spenning, moro og kanskje et overveldende premiedryss i god tid før høytiden setter inn.

Fana Flaks-kalender / facebook.com

Mer om Fana Flaks

Etterlyser Fana Flaks-vinnere

Publisert 4. januar 2022

Flere som har kjøpt et Fana Flaks-lodd kan vente seg en hyggelig overraskelse.

Fana Flaks-lotteriet søker vinnere

Publisert 24. desember 2021

24 vinnerlodd vil annonseres dag for dag gjennom adventstiden. Hvem er blant de heldige vinnerne?

Dette massasjebadet skal få ny eier

Publisert 24. desember 2021

Spabad Vest leverer førstepremien i Fana Flaks og trolig årets største julegave til én heldig vinner.

Kan avslutte sesongen med pizzafest

Publisert 29. november 2021

Mange Fana-lag belønnes med sesongavslutning på Peppes Pizza takket være godt loddsalg.

Fana Flaks-kalenderen nærmer seg

Publisert 25. november 2021

Loddsalget kommer alle til gode

Publisert 18. oktober 2021

Fana IL Fotball ønsker at et bra loddsalg kommer klubben, lagene og enkeltspillere til gode.