Stor adventsspenning med Fana Flaks-kalender

Publisert 26. november 2020 | Klubben | Fana Flaks | Stor adventsspenning med Fana Flaks-kalender

Innehavere av et Fana Flaks-lodd er sikret ekstra spenning i hele advent med utdelingen av 24 attraktive premier.

For å styrke fotballutdanningen til barn og ungdom selger Fana IL Fotballs medlemmer Fana Flaks-lodd i nærområdet til Nesttun Idrettsplass såvel som over det ganske land.

Lotteriet har som tidligere premier på usedvanlig høyt nivå som overgår de fleste andre. Førstepremien tar som vanlig pusten av de fleste - en jacuzzi fra Spabad Vest i toppklasse både visuelt og teknisk som går til én heldig vinner på julaften.

Fana Flaks som julekalender
Alt som alt ligger 24 premier i potten verdt over 284 000 kroner. For å være helt nøyaktig har premiene en samlet verdi på kroner 284 136.

Årets Fana Flaks-utgave er nærmest som en julekalender å regne da ett og ett vinnerlodd kunngjøres daglig på fanafotball.no i hele adventstiden - først ut er 24. premie den 1. desember og til slutt 1. premie den 24. desember.

Advent er ventetiden før jul. Med et Fana Flaks-lodd kan perioden frem til julaften altså fylles med spenning, moro og kanskje et overveldende premiedryss i god tid før høytiden setter inn.

Fana Flaks-kalender / facebook.com

Mer om Fana Flaks

Her er vinnerloddene i Fana Flaks

Publisert 8. januar 2021

24 vinnerlodd vil annonseres dag for dag gjennom adventstiden. Hvem er blant de heldige vinnerne?

Offentliggjøring av Fana Flaks-vinneren

Publisert 24. desember 2020

Vinnerloddet som stikker av med førstepremien i Fana Flaks skal endelig avsløres.

Premiepotten verdt over 284 000 kroner

Publisert 24. oktober 2020

Ved å kjøpe et Fana Flaks-lodd kan man vinne mange attraktive premier. Se hele premieoversikten her!

Nye vinnersjanser med Fana Flaks

Publisert 24. september 2020

Fana IL Fotball selger også denne høsten Fana Flaks-lodd med mange elleville premier i potten.