Offentliggjøring av Fana Flaks-vinneren

Publisert 24. desember 2020 | Klubben | Fana Flaks | Offentliggjøring av Fana Flaks-vinneren

Vinnerloddet som stikker av med førstepremien i Fana Flaks skal endelig avsløres.

Gjennom hele adventstiden har ett og ett vinnerlodd i årets Fana Flaks-lotteri blitt kunngjort på fanafotball.no. Loddkjøpere i nærområdet til Nesttun Idrettsplass såvel som over det ganske land har dermed vært sikret litt ekstra spenning i ventetiden før jul.

Siden Fana IL Fotballs lotteri ble lansert - med navnet Fana Flaks - har det vært viktig å ha attraktive utenom det vanlige og på et nivå som overgår de fleste andre. Også 2020-utgaven av Fana Flaks har kunne skilte med en rå førstepremie. Denne gang er det en jacuzzi fra Spabad Vest i toppklasse både visuelt og teknisk som går til én heldig vinner.

Aqua Line Polar 6007, som er førstepremien i årets Fana Flaks-lotteri, er utstyrt med den verdensledende elektronikken fra Balboa Water Group for å sikre beste kvalitet og holdbarhet. Både bunn og vegger er ekstra godt isolert for å kunne fungere som et glimrende vinterbad i det kalde norske klimaet. I tillegg er badet utstyrt med UV-rensing for desinfisere vannet på den beste og tryggeste måten.

Her er vinnerloddene i Fana Flaks

Julaften markerer dermed slutten på et overveldende premiedryss hvor råflotte 24 premier - med en samlet verdi på over 284 000 kroner - har blitt delt ut til innehavere av et Fana Flaks-lodd.

Det er samtidig på sin plass å takke klubbens medlemmer for en enorm dugnadsinnsats i forbindelse med loddsalget. Fana Flaks har nemlig som formål om å skaffe klubben inntekter som skal komme klubbens 1 000 fotballspillere, 300 frivillige og 100 lag til gode.

Fana IL Fotball gratulerer vinnerne i Fana Flaks - lotteriet som styrker fotballutdanningen til barn og ungdom!

Mer om Fana Flaks

Etterlyser Fana Flaks-vinnere

Publisert 4. januar 2022

Flere som har kjøpt et Fana Flaks-lodd kan vente seg en hyggelig overraskelse.

Fana Flaks-lotteriet søker vinnere

Publisert 24. desember 2021

24 vinnerlodd vil annonseres dag for dag gjennom adventstiden. Hvem er blant de heldige vinnerne?

Dette massasjebadet skal få ny eier

Publisert 24. desember 2021

Spabad Vest leverer førstepremien i Fana Flaks og trolig årets største julegave til én heldig vinner.

Kan avslutte sesongen med pizzafest

Publisert 29. november 2021

Mange Fana-lag belønnes med sesongavslutning på Peppes Pizza takket være godt loddsalg.

Fana Flaks-kalenderen nærmer seg

Publisert 25. november 2021

Innehavere av et Fana Flaks-lodd er sikret ekstra spenning i hele advent med utdelingen av 24 attraktive premier.

Loddsalget kommer alle til gode

Publisert 18. oktober 2021

Fana IL Fotball ønsker at et bra loddsalg kommer klubben, lagene og enkeltspillere til gode.