Offentliggjøring av Fana Flaks-vinneren

Publisert 24. desember 2020 | Klubben | Fana Flaks | Offentliggjøring av Fana Flaks-vinneren

Vinnerloddet som stikker av med førstepremien i Fana Flaks skal endelig avsløres.

Gjennom hele adventstiden har ett og ett vinnerlodd i årets Fana Flaks-lotteri blitt kunngjort på fanafotball.no. Loddkjøpere i nærområdet til Nesttun Idrettsplass såvel som over det ganske land har dermed vært sikret litt ekstra spenning i ventetiden før jul.

Siden Fana IL Fotballs lotteri ble lansert - med navnet Fana Flaks - har det vært viktig å ha attraktive utenom det vanlige og på et nivå som overgår de fleste andre. Også 2020-utgaven av Fana Flaks har kunne skilte med en rå førstepremie. Denne gang er det en jacuzzi fra Spabad Vest i toppklasse både visuelt og teknisk som går til én heldig vinner.

Aqua Line Polar 6007, som er førstepremien i årets Fana Flaks-lotteri, er utstyrt med den verdensledende elektronikken fra Balboa Water Group for å sikre beste kvalitet og holdbarhet. Både bunn og vegger er ekstra godt isolert for å kunne fungere som et glimrende vinterbad i det kalde norske klimaet. I tillegg er badet utstyrt med UV-rensing for desinfisere vannet på den beste og tryggeste måten.

Her er vinnerloddene i Fana Flaks

Julaften markerer dermed slutten på et overveldende premiedryss hvor råflotte 24 premier - med en samlet verdi på over 284 000 kroner - har blitt delt ut til innehavere av et Fana Flaks-lodd.

Det er samtidig på sin plass å takke klubbens medlemmer for en enorm dugnadsinnsats i forbindelse med loddsalget. Fana Flaks har nemlig som formål om å skaffe klubben inntekter som skal komme klubbens 1 000 fotballspillere, 300 frivillige og 100 lag til gode.

Fana IL Fotball gratulerer vinnerne i Fana Flaks - lotteriet som styrker fotballutdanningen til barn og ungdom!

Mer om Fana Flaks

Her er vinnerloddene i Fana Flaks

Publisert 8. januar 2021

24 vinnerlodd vil annonseres dag for dag gjennom adventstiden. Hvem er blant de heldige vinnerne?

Stor adventsspenning med Fana Flaks-kalender

Publisert 26. november 2020

Innehavere av et Fana Flaks-lodd er sikret ekstra spenning i hele advent med utdelingen av 24 attraktive premier.

Premiepotten verdt over 284 000 kroner

Publisert 24. oktober 2020

Ved å kjøpe et Fana Flaks-lodd kan man vinne mange attraktive premier. Se hele premieoversikten her!

Nye vinnersjanser med Fana Flaks

Publisert 24. september 2020

Fana IL Fotball selger også denne høsten Fana Flaks-lodd med mange elleville premier i potten.