Nytt premiedryss med Fana Flaks

Publisert 22. september 2021 | Klubben | Fana Flaks | Nytt premiedryss med Fana Flaks

Fana IL Fotball selger også denne høsten Fana Flaks-lodd med mange elleville premier i potten.

Fana Flaks har fra første stund skapt stort engasjement og spenning i hverdagen. Takket være en fantastisk dugnadsinnsats blant klubbens medlemmer har et formidabelt antall Fana Flaks-lodd spredd i nærområdet til Nesttun Idrettsplass såvel som over det ganske land.

Styrker fotballutdanningen til barn og ungdom
Fana IL Fotball vil også denne høsten selge Fana Flaks-lodd med uvanlig mange attraktive premier. Fana Flaks har som formål om å skaffe klubben inntekter som skal komme klubbens 1 000 fotballspillere, 300 frivillige og 100 lag til gode.

Også 2021-utgaven av Fana Flaks kan skilte med en rå førstepremie - et massasjebad fra Spabad Vest i toppklasse både visuelt og teknisk som går til én heldig vinner.

Godkjent av Lotteritilsynet
Siden Fana Flaks så dagens lys har Fana IL Fotball har fokus på å kunne ha et lotteri med premier på usedvanlig høyt nivå som overgår de fleste andre.

Lotteritilsynet har gitt Fana IL Fotball tillatelse til å selge 45 000 lodd à 10 kroner. En viktig salgskanal er klubbens medlemmer som alle forsøker å selge én loddbok med 50 lodd hver. Disse blir utdelt av laglederne på det respektive lag.

Trekning og offentliggjøring
Vinnerloddene til de 24 premiene av trekkes Lotteritilsynet onsdag den 20. november. Ett og ett vinnerlodd kunngjøres daglig på fanafotball.no i hele adventstiden - først ut er 24. premie 1. desember og til slutt 1. premie 24. desember.

Fana IL Fotball takker alle som utgjør en forskjell ved å selge Fana Flaks-lodd!

Mer om Fana Flaks

Loddsalget kommer alle til gode

Publisert 18. oktober 2021

Fana IL Fotball ønsker at et bra loddsalg kommer klubben, lagene og enkeltspillere til gode.

24 premier verdt over 267 000 kroner

Publisert 5. oktober 2021

Ved å kjøpe et Fana Flaks-lodd kan man vinne mange attraktive premier. Se hele premieoversikten her!

Her er vinnerloddene i Fana Flaks

Publisert 8. januar 2021

24 vinnerlodd vil annonseres dag for dag gjennom adventstiden. Hvem er blant de heldige vinnerne?

Offentliggjøring av Fana Flaks-vinneren

Publisert 24. desember 2020

Vinnerloddet som stikker av med førstepremien i Fana Flaks skal endelig avsløres.

Stor adventsspenning med Fana Flaks-kalender

Publisert 26. november 2020

Innehavere av et Fana Flaks-lodd er sikret ekstra spenning i hele advent med utdelingen av 24 attraktive premier.

Premiepotten verdt over 284 000 kroner

Publisert 24. oktober 2020