Nye vinnersjanser med Fana Flaks

Publisert 24. september 2020 | Klubben | Fana Flaks | Nye vinnersjanser med Fana Flaks

Fana IL Fotball selger også denne høsten Fana Flaks-lodd med mange elleville premier i potten.

Fana Flaks har fra første stund skapt stort engasjement og spenning i hverdagen. Takket være en fantastisk dugnadsinnsats blant klubbens medlemmer har et formidabelt antall Fana Flaks-lodd spredd i nærområdet til Nesttun Idrettsplass såvel som over det ganske land.

Styrker fotballutdanningen til barn og ungdom
Fana IL Fotball vil også denne høsten selge Fana Flaks-lodd med uvanlig mange attraktive premier. Fana Flaks har som formål om å skaffe klubben inntekter som skal komme klubbens 1 000 fotballspillere, 300 frivillige og 100 lag til gode.

Også 2020-utgaven av Fana Flaks kan skilte med en rå førstepremie. Denne gang er det en jacuzzi fra Spabad Vest i toppklasse både visuelt og teknisk som går til én heldig vinner.

Basert erfaringer og tilbakemeldinger videreføres fjorårets form på Fana Flaks hvor redusert pris gjorde loddet enklere å selge - samtidig som man klarte å ivareta fokuset på å kunne ha et lotteri med premier av usedvanlig høyt nivå som overgår de fleste andre.

Loddsalg
Lotteritilsynet har gitt Fana IL Fotball tillatelse til å selge 45 000 lodd à 10 kroner. En viktig salgskanal er klubbens medlemmer som alle forsøker å selge én loddbok med 50 lodd hver. Disse blir utdelt av laglederne på det respektive lag.

Trekning og offentliggjøring
Vinnerloddene til de 24 premiene av trekkes Lotteritilsynet onsdag den 20. november. Ett og ett vinnerlodd kunngjøres daglig på fanafotball.no i hele adventstiden - først ut er 24. premie 1. desember og til slutt 1. premie 24. desember.

Hvem blir den heldige vinner av en jacuzzi?

Mer om Fana Flaks

Etterlyser Fana Flaks-vinnere

Publisert 4. januar 2022

Flere som har kjøpt et Fana Flaks-lodd kan vente seg en hyggelig overraskelse.

Fana Flaks-lotteriet søker vinnere

Publisert 24. desember 2021

24 vinnerlodd vil annonseres dag for dag gjennom adventstiden. Hvem er blant de heldige vinnerne?

Dette massasjebadet skal få ny eier

Publisert 24. desember 2021

Spabad Vest leverer førstepremien i Fana Flaks og trolig årets største julegave til én heldig vinner.

Kan avslutte sesongen med pizzafest

Publisert 29. november 2021

Mange Fana-lag belønnes med sesongavslutning på Peppes Pizza takket være godt loddsalg.

Fana Flaks-kalenderen nærmer seg

Publisert 25. november 2021

Innehavere av et Fana Flaks-lodd er sikret ekstra spenning i hele advent med utdelingen av 24 attraktive premier.

Loddsalget kommer alle til gode

Publisert 18. oktober 2021

Fana IL Fotball ønsker at et bra loddsalg kommer klubben, lagene og enkeltspillere til gode.