Loddsalget kommer alle til gode

Publisert 18. oktober 2021 | Klubben | Fana Flaks | Loddsalget kommer alle til gode

Fana IL Fotball ønsker at et bra loddsalg kommer klubben, lagene og enkeltspillere til gode.

Takket være en fantastisk dugnadsinnsats blant klubbens medlemmer har et formidabelt antall Fana Flaks-lodd spredd i nærområdet til Nesttun Idrettsplass såvel som over det ganske land de siste årene.

Lotteritilsynet har gitt Fana IL Fotball tillatelse til å selge 45 000 lodd à 10 kroner. En viktig salgskanal er klubbens medlemmer som alle forsøker å selge én loddbok med 50 lodd hver.

Styrker fotballutdanningen i klubben
Fana Flaks har formål å skape inntekter til klubben som styrker fotballutdanningen i form av utstyr, kompetanse og tjenester.

Pizzafest for laget
Fana-lagene som selger alle sine loddbøker vil få tilbud om sesongavslutning på Peppes Pizza med pizza, brus og is til kroner 50 per spiller. Klubben spanderer resten!

Premiering til enkeltsspillere
Samtlige Fana-spillere som selger én ekstra loddbok blir premiert med en flott, praktisk og miljøvennlig drikkeflaske i stål fra Umbro.

Fana IL Fotball takker alle som utgjør en forskjell ved å selge Fana Flaks-lodd!

Mer om Fana Flaks

Har åpnet andre luke

Publisert 2. desember 2021

Fana Flaks-kalenderen fyller ventetiden før jul med spenning, moro og kanskje et overveldende premiedryss.

Årets første vinnerlodd

Publisert 1. desember 2021

Offentliggjøringen av vinnerloddene i Fana Flaks har startet.

Kan avslutte sesongen med pizzafest

Publisert 29. november 2021

Mange Fana-lag belønnes med sesongavslutning på Peppes Pizza takket være godt loddsalg.

Fana Flaks-kalenderen nærmer seg

Publisert 25. november 2021

Innehavere av et Fana Flaks-lodd er sikret ekstra spenning i hele advent med utdelingen av 24 attraktive premier.

24 premier verdt over 267 000 kroner

Publisert 5. oktober 2021

Ved å kjøpe et Fana Flaks-lodd kan man vinne mange attraktive premier. Se hele premieoversikten her!

Nytt premiedryss med Fana Flaks

Publisert 22. september 2021

Fana IL Fotball selger også denne høsten Fana Flaks-lodd med mange elleville premier i potten.