Kan avslutte sesongen med pizzafest

Publisert 29. november 2021 | Klubben | Fana Flaks | Kan avslutte sesongen med pizzafest

Mange Fana-lag belønnes med sesongavslutning på Peppes Pizza takket være godt loddsalg.

Majoriteten av Fana Flaks-loddene som klubben har fått tillatelse til å selge har virkelig fått bein å gå på. Fana-spillere i alle aldre har nemlig solgt mangfoldige loddbøker som varmt hvetebrød.

Som tidligere annonsert har Fana IL Fotball lagt opp til at et bra loddsalg skal komme alle til gode - klubben, laget og enkeltsspillere.

Pizzafest for laget
På forhånd var det utlovet en belønning i form av sesongavslutning på Peppes Pizza til 50 kroner per spiller for samtlige Fana-lag som solgte alle sine loddbøker. Klubben spanderer resten!

Med mange elleville premier i potten er det neppe er pizza, brus og is i seg selv som har gjort at Fana Flaks-loddene har blitt revet bort. Det er allikevel utrolig positivt å konstatere at flere lag har virkelig mobilisert og samarbeidet internt for å oppnå dette:

• J7 Ariel, G7 Oberon, J8 Føniks, J9 Venus, G9 Callisto, G9 Calypso, G9 Jupiter, J10 Tellus, G10 Titan, G10 Triton, G10 Atlas, G11 Dragen, J12 Galaxe, G12 Pilen, G12 Orion, G12 Skorpion, J13, J14, Fana-akademiet G14, Fana-akademiet G16 og J17 kan alle se frem til en fin kveld i den flotte pizzarestauranten på Nesttun.

Fana IL Fotball takker alle som utgjør en forskjell ved å selge Fana Flaks-lodd!

Mer om Fana Flaks

Etterlyser Fana Flaks-vinnere

Publisert 4. januar 2022

Flere som har kjøpt et Fana Flaks-lodd kan vente seg en hyggelig overraskelse.

Fana Flaks-lotteriet søker vinnere

Publisert 24. desember 2021

24 vinnerlodd vil annonseres dag for dag gjennom adventstiden. Hvem er blant de heldige vinnerne?

Dette massasjebadet skal få ny eier

Publisert 24. desember 2021

Spabad Vest leverer førstepremien i Fana Flaks og trolig årets største julegave til én heldig vinner.

Fana Flaks-kalenderen nærmer seg

Publisert 25. november 2021

Innehavere av et Fana Flaks-lodd er sikret ekstra spenning i hele advent med utdelingen av 24 attraktive premier.

Loddsalget kommer alle til gode

Publisert 18. oktober 2021

Fana IL Fotball ønsker at et bra loddsalg kommer klubben, lagene og enkeltspillere til gode.

24 premier verdt over 267 000 kroner

Publisert 5. oktober 2021

Ved å kjøpe et Fana Flaks-lodd kan man vinne mange attraktive premier. Se hele premieoversikten her!