Hele Norge kan kjøpe Fana Flaks-lodd med Vipps

Publisert 28. oktober 2022 | Klubben | Fana Flaks | Hele Norge kan kjøpe Fana Flaks-lodd med Vipps

Fana IL Fotball har startet sluttspurten i årets loddsalg til inntekt for klubbens barne- og ungdomsvirksomhet.

Gjennom høsten har medlemmene i Fana IL Fotball gjort en formidabel innsats med salget av årets Fana Flaks-lodd. Lotteritilsynet har gitt klubben tillatelse til å selge 43 000 lodd à 10 kroner.

• Bidra gjerne til at Fana IL Fotball når målet om utsolgte loddbøker.

Styrker fotballutdanningen til barn og ungdom
Fana Flaks har som formål om å skaffe klubben inntekter som skal komme klubbens 1 000 fotballspillere, 300 frivillige og 100 lag til gode.

Viktige midler som skal gå til anskaffelse av utstyr og tjenester for å legge til rette for en bred og god fotballutdanning til alle som ønsker å spille fotball uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå samt ta et stort sosialt ansvar i samfunnet.

Over 265 000 kroner i premiepotten

Også 2022-utgaven av Fana Flaks kan skilte med en rå førstepremie - et massasjebad fra Spabad Vest i toppklasse både visuelt og teknisk som går til én heldig vinner.

Vipps og vinn

Fana IL Fotball legger nå opp til at Fana Flaks-lodd kan finne veien til de tusen hjem over det ganske land.

• Skann QR-koden og åpne Vipps.
    • Vipps-nummer 775154.
  • Velg antall Fana Flaks-lodd.
  • Betal og støtt et usedvanlig godt formål.

Send deretter en e-post til post@fanafotball.no for å få tilsendt aktuelle loddnumre.

Fana Flaks som julekalender
Årets Fana Flaks-utgave er nærmest som en julekalender å regne da ett og ett vinnerlodd kunngjøres daglig på fanafotball.no i hele adventstiden - først ut er 24. premie den 1. desember og til slutt 1. premie den 24. desember.

Advent er ventetiden før jul. Med et Fana Flaks-lodd kan perioden frem til julaften altså fylles med spenning, moro og kanskje et overveldende premiedryss i god tid før høytiden setter inn.

Mer om Fana Flaks

Fana Flaks som julekalender

Publisert 28. november 2022

Med et Fana Flaks-lodd kan perioden frem til julaften fylles med spenning, moro og kanskje et overveldende premiedryss.

Alle ivrige loddselgere premieres

Publisert 20. oktober 2022

Lars Lexau Næsse og Magnus Hausberg Kåstad er blant spillerne som utgjør en større forskjell ved å selge flere Fana Flaks-lodd.

Et bra loddsalg utgjør en stor forskjell

Publisert 27. september 2022

Fana IL Fotball ønsker at et bra loddsalg kommer klubben, lagene og enkeltspillere til gode.

Over 265 000 kroner i premiepotten

Publisert 16. september 2022

Ved å kjøpe Fana Flaks-lodd står man i fare for å vinne svært attraktive premier.

Nok en sjansebonanza med Fana Flaks

Publisert 5. september 2022

Fana IL Fotball selger også denne høsten Fana Flaks-lodd med mange elleville premier i potten.

Etterlyser Fana Flaks-vinnere

Publisert 4. januar 2022

Flere som har kjøpt et Fana Flaks-lodd kan vente seg en hyggelig overraskelse.