Etterlyser Fana Flaks-vinnere

Publisert 4. januar 2022 | Klubben | Fana Flaks | Etterlyser Fana Flaks-vinnere

Flere som har kjøpt et Fana Flaks-lodd kan vente seg en hyggelig overraskelse.

Fana IL Fotball solgte på tampen av fjorårssesongen Fana Flaks-lodd med uvanlig mange attraktive premier. Takket være en fantastisk dugnadsinnsats blant klubbens medlemmer kan loddsalget trygt karakteriseres som en ny stor suksess.

Gjennom hele adventstiden ble ett og ett vinnerlodd i årets Fana Flaks-lotteri kunngjort på fanafotball.no. Loddkjøpere har dermed ikke bare styrket fotballutdanningen til barn og ungdom, men også vært sikret litt ekstra spenning i ventetiden før jul.

Nå gjenstår bare prikken over i-en, rosinen i pølsen og toppen av kransekaken.

Premieutdeling i administrasjonen
Hele 24 premier til en samlet verdi på over 267 000 kroner skal nemlig komme i hendene til rettmessige loddkjøpere. Innehavere av et eller flere Fana Flaks-lodd bør derfor sjekke om man har et vinnerlodd i hus.

Fana Flaks-lotteriet søker vinnere

Fana Flaks-vinnere tar i sin tur kontakt med administrasjonen for mottakelse av en attraktiv premie utenom det vanlige.

Kontaktperson for Fana Flaks
Ketil Brekke - Økonomi- og administrasjonsansvarlig
E-post: ketil.brekke@fanafotball.no

Mer om Fana Flaks

Fana Flaks-lotteriet søker vinnere

Publisert 24. desember 2021

24 vinnerlodd vil annonseres dag for dag gjennom adventstiden. Hvem er blant de heldige vinnerne?

Dette massasjebadet skal få ny eier

Publisert 24. desember 2021

Spabad Vest leverer førstepremien i Fana Flaks og trolig årets største julegave til én heldig vinner.

Kan avslutte sesongen med pizzafest

Publisert 29. november 2021

Mange Fana-lag belønnes med sesongavslutning på Peppes Pizza takket være godt loddsalg.

Fana Flaks-kalenderen nærmer seg

Publisert 25. november 2021

Innehavere av et Fana Flaks-lodd er sikret ekstra spenning i hele advent med utdelingen av 24 attraktive premier.

Loddsalget kommer alle til gode

Publisert 18. oktober 2021

Fana IL Fotball ønsker at et bra loddsalg kommer klubben, lagene og enkeltspillere til gode.

24 premier verdt over 267 000 kroner

Publisert 5. oktober 2021

Ved å kjøpe et Fana Flaks-lodd kan man vinne mange attraktive premier. Se hele premieoversikten her!