Dette massasjebadet skal få ny eier

Publisert 24. desember 2021 | Klubben | Fana Flaks | Dette massasjebadet skal få ny eier

Spabad Vest leverer førstepremien i Fana Flaks og trolig årets største julegave til én heldig vinner.

Gjennom hele adventstiden har ett og ett vinnerlodd i årets Fana Flaks-lotteri blitt kunngjort på fanafotball.no. Loddkjøpere i nærområdet til Nesttun Idrettsplass såvel som over det ganske land har dermed vært sikret litt ekstra spenning i ventetiden før jul.

Fana Flaks-lotteriet søker vinnere

Siden Fana IL Fotballs lotteri ble lansert - med navnet Fana Flaks - har det vært viktig å ha attraktive utenom det vanlige og på et nivå som overgår de fleste andre. 

Også 2021-utgaven av Fana Flaks har kunne skilte med en rå førstepremie som tar pusten av de fleste - et massasjebad fra Spabad Vest i toppklasse både visuelt og teknisk som går til én heldig vinner.

En bestselger i førstepremie
Hanscraft HC3 - plug and play, som er førstepremien i årets Fana Flaks-lotteri, er et massasjebad som har tatt det norske markedet med storm. Elegante runde kanter, førsteklasses utstyr og presisjon til minste detalj har gjort dette til en vinner.

Som en de ledende europeiske produsentene vet Hanscraft å tilpasse kvalitetene til røffe nordiske værforhold. Badet er derfor ekstra godt isolert for å kunne fungere glimrende som et vinterbad. Videre er massasjebadet utstyrt med den verdensledende elektronikken fra Balboa Water Group for å sikre beste kvalitet og holdbarhet.

Massasjebadet kan gi kraftig massasje gjennom en mengde ulike dyser samtidig som et ergonomisk design sikrer maksimal komfort.

Med den smarte plug and play-funksjonen gjør Hanscraft HC3 det uhyre enkelt å nye et avslappende bad for opptil fem personer. En innebygget ozonator holder dessuten vannet konstant rent.

Spabad Vest
Innehavere av et Fana Flaks-lodd som ikke fikk napp på førstepremien, men fortsatt drømmer om økt velvære hjemme eller på hytten trenger ikke å fortvile. Fana IL Fotballs samarbeidspartner Spabad Vest leverer nemlig et rikt utvalg av utendørs spabad, basseng og saunaer.

Spabad Vest

Spabad Vest sin butikk på Sartor senter bør definitivt avlegges et besøk om man går med tanker på å gjøre et kjøp som skal gi langvarig glede og samtidig ivaretar lave kostnader knyttet til drift- og vedlikehold.

Mer om Fana Flaks

Nye Fana Flaks-lodd rulles ut

Publisert 7. september 2023

Fana IL Fotball selger også denne høsten Fana Flaks-lodd med mange elleville premier i potten.

Kvalitetssikret av Lotteri- og stiftelsestilsynet

Publisert 5. august 2023

Årets utgave av Fana Flaks har med glans oppfylt alle vilkår og krav i det oppdaterte lovverket.

Ønsker kontakt med Fana Flaks-vinnere

Publisert 2. januar 2023

Mange innehavere av et Fana Flaks-lodd kan få en overraskende god start på året.

Årets største julegave?

Publisert 24. desember 2022

Spabad Vest leverer førstepremien i Fana Flaks og trolig årets største julegave til én heldig vinner.

Sjekk om du har flaks i adventstiden

Publisert 24. desember 2022

24 vinnerlodd i Fana Flaks-lotteriet kunngjøres daglig i hele adventstiden. Hvem er blant de heldige vinnerne?

Fana Flaks som julekalender

Publisert 28. november 2022

Med et Fana Flaks-lodd kan perioden frem til julaften fylles med spenning, moro og kanskje et overveldende premiedryss.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram