Ellingsen tilbake i manesjen

Publisert 24. april 2021 | Klubben | Ellingsen tilbake i manesjen

Trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen nyter tilværelsen på treningsfeltet med Fana-spillere og -trenere.

Koronasituasjonen har gjort hverdagen særdeles krevende for hele verdenssamfunnet. For Kjeld Erik Ellingsen, som er en av fire uhyre lojale trenerveiledere i klubben, har livet det siste året bokstavelig vært satt på vent.

Ellingsen fikk tidlig i pandemien konstatert sykdommen leukemi og har kjempet en hard kamp for å bli frisk. Mange negative beskjeder har nå blitt avløst av svært gode nyheter.

Friskmeldt bjellesau
Trenerveilederen har nemlig fått ekstremt oppløftende tilbakemeldinger fra legene og gjennomfører nå nødvendig rehabilitering for å bli hundre prosent frisk og tidig. I denne sammenheng er det ufattelig gledelig at Ellingsen får energi og livsglede av å være klubbrepresentant i Fana IL Fotball.

Som trenerveileder samarbeider Ellingsen tett med sportslig leder for å styrke kvaliteten i barne- og ungdomsfotballen. Med ansvar for det første nivået hvor fotballglede står i sentrum går trenerveilederen inn i sitt tredje år som en engasjert tilrettelegger. Ellingsen har fra første stund tatt rollen på alvor og utvist en herlig evne til å ivareta helheten. Som bjellesau for lagene fra G6 til G9 har Ellingsen dessuten dypdykket kraftig i hvilken trenerstil og fagprioriteringer Fana IL Fotball mener er avgjørende i dette alderssegmentet.

Trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen er en av flere hundre engasjerte frivillige som gjør en fabelaktiv jobb for barne- og ungdomsfotballen i nærområdet. At Ellingsen på ny har valgt å investere sin fritid på Fana IL Fotball kommer enormt mange Fana-spillere og -trenere til gode. Arbeidsjernet er en fremragende bidragsyter og ambassadør for glede, trygghet, fellesskap og handlekraft på banene som Fana IL Fotball disponerer.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.

Fana IL Fotball ansetter bærekraftsansvarlig

Publisert 20. mars 2021

Fana IL Fotball har ansatt Magnus Thorsen for å styrke klubbens satsing på bærekraftsarbeid.

Vårklargjøring av Nesttun Idrettsplass

Publisert 12. mars 2021

Fana IL Fotball maner til dugnad for å få Nesttun Idrettsplass til å skinne før seriestart.