Bli med på Fana ILs 100-årsjubileum

Publisert 26. februar 2020 | Klubben | Bli med på Fana ILs 100-årsjubileum

100 år

Fana IL har en lang og flott historie siden stiftelsen på Stend Jordbruksskole 3. mars 1920. Aktivitetsnivået har siden da vært varierende, men idrettslaget har aldri vært større enn i dag. Med over 6000 medlemmer fordelt på 14 forskjellige idretter er Fana IL sterkt engasjert i vår flotte bydel.

En 100-åring som har glede, trygghet, fellesskap og handlekraft som sine verdier er verdt å feire. Jubileum skal selvsagt markeres på skikkelig vis - ikke bare på selve jubileumsdagen, men også gjennom hele kalenderåret.

• 5. februar: Foredrag og ungdomsfest.
  • 15. februar: Håndballkamp mot Storhamar.
  • 3. mars: Jubileumsvisitt.
  • 3. mars: Jubileumsmiddag.
  • 27. til 29. mars: Norgesmesterskap i RG.
  • 29. til 31. mai: Kretsmesterskap i sykkel.
  • 19. til 21. juni: Norgesmesterskap i friidrett.
  • 29. august: Jubileumskamp for Fana IL Fotballs damelag.
  • 29. august: Jubileumskamp for Fana IL Fotballs herrelag.
  • 19. til 20. september: Norgesmesterskap i orientering.

100-årsjubileum (Facebook)