Innkalling til årsmøte

Publisert 27. januar 2021 | Klubben | Årsmøte | Innkalling til årsmøte

Alle medlemmer ønskes velkommen til årsmøte i Fana IL Fotball.

Styret i Fana IL Fotball kaller herved inn til årsmøte i midten av mars. Årsmøte avholdes i klubbhuset på Nesttun Idrettsplass.

• Dag og dato: Onsdag 10. mars.
  • Tid: Klokken 18:00.
  • Sted: Klubbhuset på Nesttun Idrettsplass.

For å ha stemmerett må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget.

Klubbens lover

Styret

Dagsorden vil være i henhold til klubbens lover. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet.

Fana IL Fotball ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte!

Mer om Årsmøte

Rolig og harmonisk årsmøte

Publisert 10. mars 2021

Årsmøtet i Fana IL Fotball var over på 59 minutter og ble avviklet uten dramatikk.

Kvinnene som kan innta Fana-styret

Publisert 8. mars 2021

Anita Østerbø og Maren Olsen Stavang skal etter alt og dømme utvikle Fana IL Fotball videre fra styrenivå.

Alt klart for årsmøte

Publisert 3. mars 2021

Alle formaliteter er på plass til det ordinære årsmøte som avholdes i neste uke.

Forhåndspåmelding til årsmøte

Publisert 26. februar 2021

Koronasituasjonen gjør det nødvendig å vite på forhånd på hvor mange som ønsker å delta på årsmøte.