Innkalling til årsmøte - onsdag 23. mars

Publisert 28. februar 2022 | Klubben | Årsmøte | Innkalling til årsmøte - onsdag 23. mars

Alle medlemmer ønskes velkommen til årsmøte i Fana IL Fotball.

Styret i Fana IL Fotball kaller herved inn til årsmøte i midten av mars. Årsmøte avholdes i klubbhuset på Nesttun Idrettsplass.

• Dag og dato: Onsdag 23. mars.
  • Tid: Klokken 18:00.
  • Sted: Klubbhuset på Nesttun Idrettsplass.

For å ha stemmerett må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget.

Klubbens lover

Styret

Dagsorden vil være i henhold til klubbens lover. Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest to uker før årsmøtet. Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet.

Fana IL Fotball ønsker alle medlemmer velkommen til årsmøte!

Mer om Årsmøte

Knirkefritt årsmøte

Publisert 23. mars 2022

Årsmøtet i Fana IL Fotball gikk som en drøm og ble gjennomført i rekordfart.

Årsmøtedokumentene er klare

Publisert 16. mars 2022

Alle formaliteter er på plass til det ordinære årsmøte som avholdes i neste uke.

Dato for årsmøte satt

Publisert 19. januar 2022

Styret har berammet dato for det kommende årsmøte i Fana IL Fotball.

Rolig og harmonisk årsmøte

Publisert 10. mars 2021

Årsmøtet i Fana IL Fotball var over på 59 minutter og ble avviklet uten dramatikk.

Kvinnene som kan innta Fana-styret

Publisert 8. mars 2021

Anita Østerbø og Maren Olsen Stavang skal etter alt og dømme utvikle Fana IL Fotball videre fra styrenivå.

Alt klart for årsmøte

Publisert 3. mars 2021