Forhåndspåmelding til årsmøte

Publisert 26. februar 2021 | Klubben | Årsmøte | Forhåndspåmelding til årsmøte

Koronasituasjonen gjør det nødvendig å vite på forhånd på hvor mange som ønsker å delta på årsmøte.

Idrettslag må i utgangspunktet avholde et fysisk årsmøte innen utgangen av mars. Som følge av pandemien har Norges Idrettsforbund besluttet at fristen utsettes midten av mai i 2021 slik at så mange som mulig kan gjennomføre et fysisk årsmøte.

Smittesituasjonen endrer seg tilstadighet og fortsatt er det ikke en avklart tidshorisont på når man kan kalle inn til et fysisk årsmøte med mange medlemmer. Styret har derfor vurdert om årsmøte i Fana IL Fotball skal utsettes, men har falt ned på beslutningen om å gjennomføre som planlagt.

Innkalling til årsmøte

Forhåndspåmelding
Alle medlemmer som ønsker å delta på årsmøtet må dette året melde seg på ved å sende en e-post til daglig leder.

På grunn av smitteverntiltak kan kun et begrenset antall medlemmer i Fana IL Fotball stille i klubbhuset den aktuelle kvelden. Dersom interessen og oppslutningen er stor vil det derfor også legges til rette for å delta digitalt.

Kontaktperson for forhåndspåmelding til årsmøte
Kim Rune Hellesund - Daglig leder
E-post: kim@fanafotball.no
Mobiltelefon: 452 89 008

Mer om Årsmøte

Rolig og harmonisk årsmøte

Publisert 10. mars 2021

Årsmøtet i Fana IL Fotball var over på 59 minutter og ble avviklet uten dramatikk.

Kvinnene som kan innta Fana-styret

Publisert 8. mars 2021

Anita Østerbø og Maren Olsen Stavang skal etter alt og dømme utvikle Fana IL Fotball videre fra styrenivå.

Alt klart for årsmøte

Publisert 3. mars 2021

Alle formaliteter er på plass til det ordinære årsmøte som avholdes i neste uke.

Innkalling til årsmøte

Publisert 27. januar 2021

Alle medlemmer ønskes velkommen til årsmøte i Fana IL Fotball.