Åpner opp treningsfeltet

Publisert 12. februar 2021 | Klubben | Åpner opp treningsfeltet

Til tross for fortsatt strenge restriksjoner justerer regjeringen på noen av tiltakene slik at barn og unge kan trene igjen.

Etter en uke med tilnærmet total nedstengning av Bergen by og kommunene rundt kunne både byrådet og regjeringen komme med positive beskjeder tidligere i dag.

Selv om det fortsatt ikke full oversikt over utbredelsen av de mer smittsomme virusvariantene i vestlandskommunene gjøres det enkelte lettelser. I første omgang gjelder disse fra mandag 15. februar til og med mandag 22. februar.

Normale fotballtreninger fra mandag 15. februar
Blant annet åpnes det opp for at barn og unge under 20 år kan drive organiserte idretts- og fritidsaktiviteter.

Selv om dette er en svært gledelig nyhet for flere hundre fotballspillere i Fana IL Fotball har man altså ikke god nok kontroll på de smittsomme virusvariantene til å slippe opp på altfor mange tiltak. Dette påvirker fortsatt påvirker dessverre seniorfotballen med representasjonslag og veteranlag kraftig. Med stabile og nedadgående smittetallen i byen mellom de syv fjell kan det fort være håp når fagfolkene og de folkevalgte skal gjøre en ny vurdering i løpet av den kommende uken.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.