Åpner opp treningsfeltet

Publisert 12. februar 2021 | Klubben | Åpner opp treningsfeltet

Til tross for fortsatt strenge restriksjoner justerer regjeringen på noen av tiltakene slik at barn og unge kan trene igjen.

Etter en uke med tilnærmet total nedstengning av Bergen by og kommunene rundt kunne både byrådet og regjeringen komme med positive beskjeder tidligere i dag.

Selv om det fortsatt ikke full oversikt over utbredelsen av de mer smittsomme virusvariantene i vestlandskommunene gjøres det enkelte lettelser. I første omgang gjelder disse fra mandag 15. februar til og med mandag 22. februar.

Normale fotballtreninger fra mandag 15. februar
Blant annet åpnes det opp for at barn og unge under 20 år kan drive organiserte idretts- og fritidsaktiviteter.

Selv om dette er en svært gledelig nyhet for flere hundre fotballspillere i Fana IL Fotball har man altså ikke god nok kontroll på de smittsomme virusvariantene til å slippe opp på altfor mange tiltak. Dette påvirker fortsatt påvirker dessverre seniorfotballen med representasjonslag og veteranlag kraftig. Med stabile og nedadgående smittetallen i byen mellom de syv fjell kan det fort være håp når fagfolkene og de folkevalgte skal gjøre en ny vurdering i løpet av den kommende uken.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Kjemper videre for jentefotballen

Publisert 25. februar 2021

Fana IL Fotballs forslag for større fleksibilitet og muligheter i jentefotballen skal taes på alvor.

Jæger valgt inn i kretsstyret

Publisert 24. februar 2021

Mandag kveld ble Kristian Jæger valgt til ny nestleder på kretstinget i NFF Hordaland.

Endelig klarsignal for kamper

Publisert 19. februar 2021

Regjeringen gav i dag grønt lys for gjennomføring av kamper i barne- og ungdomsfotballen.

Forslag for å styrke jentefotballen

Publisert 9. februar 2021

Fana IL Fotball fremmer et forslag på kretstinget for å gi jenter en fotballutdanning de fortjener.

Hjemmetrening kommende uke

Publisert 7. februar 2021

I formiddag kom regjeringen med nye og strengere koronaregler for bergensregionen.

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.