Vårklargjøring av Nesttun Idrettsplass

Publisert 12. mars 2021 | Klubben | Anlegg | Vårklargjøring av Nesttun Idrettsplass

Fana IL Fotball maner til dugnad for å få Nesttun Idrettsplass til å skinne før seriestart.

Offentliggjøring av både avdelingsoppsett og terminlister er et sikkert vårtegn. Så fort påskeferien er unnagjort braker det løs med seriekamper både i ukedager og helg.

Som seg hør og bør skal gjestende lag få en varm velkomst på Nesttun Idrettsplass. Herunder må arealer både på og utenfor banen være representativt og stå i stil til klubbhuset - som etter Fana IL Fotball sin mening er Norges fineste.

Koronavennlig dugnad søndag 21. mars
Fana IL Fotball inviterer derfor til en effektiv dugnad for å gjøre Nesttun Idrettsplass klar til vårsesongen.

• Dag og dato: Søndag 21. mars.
  • Tid: Klokken 16:00 til 18:00.
  • Sted: Nesttun Idrettsplass.

Gang på gang har frivilligheten i Fana IL Fotball i slike sammenhenger klinket til og vist at dugnadsånden i klubben holder skyhøyt nivå. Denne gang står enkle og viktige oppgaver som plukke boss, håndtere granulat på avveie, kvalitetssikre målene, klargjøre snøskuffer, vaske vinduer og annet forefallende arbeid.

Massiv oppslutning og et ellevilt pågangsmot vil arbeidet med klargjøre Nesttun Idrettsplass gå fort også denne gang. Fana IL Fotball har investert i en del arbeidsredskaper til dette formålet, men så sant man har mulighet oppfordres det allikevel til å stille opp med noe eget denne kvelden.

Hensynet til pandemien skal selvfølgelig fortsatt ha høyeste prioritet. Syke personer skal må fortsatt holde seg hjemme. Videre skal alle som møter registrere seg ved ankomst, holde minst én meter avstand og ha god hånd- og hostehygiene.

Fana Kjøtt hyller dugnadsånden
Fana Kjøtt er en stolt leverandør av høykvalitets hverdagsmat til Vestlandet og leverer et bredt spekter av varer til dagligvarebutikkene - ikke bare til Fana-kiosken. Som en viktig samarbeidspartner til klubben hyller Fana Kjøtt dugnadsånden og sørger for at alle får en matbit etter endt arbeidsøkt.

Fana IL Fotball ønsker velkommen til dugnad!

Mer om Anlegg

Bør gå eller sykle til trening og kamp

Publisert 21. mai 2022

Resten av året vil så og si samtlige parkeringer på Nesttun Idrettsplass bli utilgjengelig på grunn av anleggsarbeid.

Tid for vårklargjøring

Publisert 9. mars 2022

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.