Algerøy ny salgs- og partneransvarlig

Publisert 22. februar 2022 | Klubben | Algerøy ny salgs- og partneransvarlig

Helge Algerøy er ansatt som salgs- og partneransvarlig og vil få en sentral rolle i Fana IL Fotballs videre utvikling.

Etter at Kim Rune Hellesund fikk muligheten til å bruke all sin tid og kompetanse på eget lokalmiljø har Fana IL Fotball brukt høsten og vinteren usedvanlig godt. Styret og stell tok umiddelbart en fot i bakken for å kvalitetssikre retningen for fremtiden. Rett og slett for at frivilligheten og administrasjonen skal få utnyttet sine styrker og spisskompetanse maksimalt.

Da Mads Vik Tvedte rykket opp til å bli daglig leder med fortsatt overordnet ansvar for sport fikk Fana IL Fotball to tydelige streker under svaret på hvordan skoen trykket med tanke på en profesjonelle oppfølging av nåværende og nye samarbeidspartnere.

Stillingen som salgs- og og partneransvarlig ble derfor utlyst i midten av november og fikk mange gode søknader.

Fana IL Fotball søker salgs- og partneransvarlig

Helge Algerøy ny salgs- og partneransvarlig
Derfra har det gått slag i slag og Fana IL Fotball kan med stor glede endelig presentere ansettelsen av Helge Algerøy som ny salgs- og partneransvarlig. Ut i fra et stort og sterkt startfelt hvor de heteste kandidatene måtte gjennom en grundig ansettelsesprosess falt valget altså til slutt ned på nevnte Algerøy.

Algerøy slutter seg til maskinrommet på Nesttun Idrettsplass allerede første mars og skal med hardt og målrettet arbeid bidra til at Fana IL Fotball øker inntektene og har fornøyde samarbeidspartnere på alle nivåer.

Siste tilskudd i administrasjonen har faktisk en forkjærlighet for Fana IL Fotball fra tidligere etter å bygget opp en livslang interesse for både fotballen og klubben som rød- og hvitstripet barnefotballspiller. Algerøy har siden den gang hatt et stort engasjement for idrett og fattet interesse for andre roller og aspekter i fotballverden samt opparbeidet seg erfaring og kompetanse ut i fra dette.

Algerøy har gjennom hele yrkeskarrieren jobbet med salg, markedsføring, relasjonsbygging, kundeoppfølging og representasjon samt gjennomføring av arrangementer. Klubbens nye salgs- og partneransvarlig tiltrer stillingen etter å ha vært med på en spennende reise 7 Fjell som har satt bryggeriet på kartet på nasjonalt nivå langt utenfor den patriotiske bergenserrepublikken.

Riktig formell bakgrunn, stort nettverk, sterke salgsresultater og positive personlighet gjør at Algerøy har alle forutsetninger for å lykkes som Fana IL Fotballs nye playmaker mot privat- og bedriftsmarkedet.

Store ambisjoner for Fana-landslaget
Som salgs- og partneransvarlig vil Algerøy få en sentral rolle i Fana IL Fotballs videre utvikling hvor oppgaven med å styrke Fana-landslaget naturligvis vil være essensiell.

Klubben har store ambisjoner for "business to business"-konseptet som tar samarbeidspartnerne på alvor ved å være en arena for relasjonsbygging og forretningsutvikling - samtidig som idretten får avgjørende støtte til sitt samfunnsoppdrag.

Om Fana-landslaget

Med en pandemi som er på hell kan både nåværende og nye samarbeidspartnere glede seg over at møteplasser og arrangementer for Fana-landslaget kan gjennomføres som normalt og ikke minst videreutvikles til det bedre. Utover ulike samlinger og tiltak på Fana-landslaget skal salgs- og partneransvarlig legge til rette for optimal utvikling av hver enkelt landslagsspiller ved å identifisere, kartlegge og skreddersy muligheter i hverdagen.

Videre skal Algerøy med sin kreative kremmerånd og høye arbeidskapasitet få spillerom til å utvikle nye inntektsbringende tiltak samt ha medansvar for gjennomføring av turneringer og kampdager.

Fana IL Fotball ønsker Helge velkommen til klubben!

Mer om Klubben

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Sølvgutten Kristian Jæger

Publisert 16. april 2022

Selv uten en utpreget sangstemme har Kristian Jæger blitt utnevnt til sølvgutt i Fana IL.

Hederstegn i sølv til Hildershavn

Publisert 2. april 2022

Helge-John Hildershavn fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram