17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022 | Klubben | 17. mai-tog med fotballfamilien

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Endelig kan landets befolkning fylle opp gatene med korps, tog og nasjonalromantikk - akkurat slik mange mener grunnlovsdagen skal være. Med pandemi på hell og krig i Europa som bakteppe blir det en helt spesiell 17. mai dette året.

Fana IL Fotball håper så mange som mulig fra fotballfamilien - spillere, trenere, lagledere, foreldre og søsken - samler seg bak klubbens fane.

• Dag og dato: Tirsdag 17. mai.
  • Tid: Klokken 10:30.
  • Sted: Parkeringsplassen bak Lagunen Storsenter.

I en årrekke har Fana IL Fotball vært forbilledlig representert i 17. mai-toget som går fra gjennom Fanavegen til gågaten på Nesttun. Ta på dressen, bunaden eller den rød- og hvitstripede Fana-drakten og vis frem Fana ILs flotte fotballgruppe.

• Laget med flest spillere belønnes med pizzakveld.

Fana IL Fotball ønsker alle en strålende 17. mai-feiring!

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Sølvgutten Kristian Jæger

Publisert 16. april 2022

Selv uten en utpreget sangstemme har Kristian Jæger blitt utnevnt til sølvgutt i Fana IL.

Hederstegn i sølv til Hildershavn

Publisert 2. april 2022

Helge-John Hildershavn fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Minneord til Egil Borge

Publisert 11. mars 2022

Klubblegenden Egil Borge gikk bort torsdag 3. mars - på stiftelsesdatoen til Fana IL - 92 år gammel.