Støtt Fana IL Fotball når du tipper

Gjennom Grasrotandelen kan man gi viktige inntekter til Fana IL Fotballs omfattende fotballutdanning.

Kongsvik tildelt hederstegn

Øystein Kongsvik fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på jubileumsmiddagen til Fana IL.

Minneord til Terje Kjelsrud

I pinsen kom den triste og uvirkelige beskjeden om at Terje Kjelsrud, en av klubbens mest trofaste trenere, brått var gått bort.

Velkommen til nye fanafotball.no

Det er med stor glede Fana IL Fotball kan lansere flunkende nye nettsider.

Klubbens lover

Administrasjon

Trenerveiledere

Dommeransvarlig

Samfunns- og verdiansvarlig

Kvalitetsklubbansvarlig

Tar grep i korona-krisen

Et rekordhøyt aktivitetsnivå i Fana IL Fotball har brått snudd til stengte fasiliteter og permitteringer.

Fana IL Fotball følger alle anbefalte korona-tiltak

Fana IL Fotball følger alle anbefalinger og restriksjoner fra offentlige myndigheter og særforbund om koronaviruset.

Gjøstein utnevnt til æresmedlem

På jubileumsmiddagen i anledning klubbens 100-årsdag ble Tor Gjøstein hyllet og utnevnt til æresmedlem i Fana IL.

Bli med på Fana ILs 100-årsjubileum

En 100-åring som har glede, trygghet, fellesskap og handlekraft som sine verdier er verdt å feire.

Minneord til Tore Seim

En av de siste tiårenes mest markante lederskikkelser i Fana IL og Fana IL Fotball, Tore Seim, døde for to uker siden 79 år gammel.

Slik er Fana IL Fotballs klubbkolleksjon

Gode tekniske løsninger og slitesterke materialer er gjennomgående for klubbens kolleksjon.

Hør den nye Fana-hymnen

Jesper Hadler-Olsen har komponert en ny hymne for Fana IL Fotball.

Jæger ble satt i offside

Styreleder Kristian Jæger ble overrasket da han mottok NFF Hordalands lederstipend i helgen.

Frode Strømsnes minnefond

Fana IL Fotball ønsker å videreføre Frode Strømsnes sitt engasjement ved å etablere et minnefond.

Minneord til Frode Strømsnes

Det var med stor sorg Fana IL Fotball mottok budskapet om at hovedtrener på damelaget Frode Strømsnes er gått bort 37 år gammel.