Stor adventsspenning med Fana Flaks-kalender

Innehavere av et Fana Flaks-lodd er sikret ekstra spenning i hele advent med utdelingen av 24 attraktive premier.

Bytter medlemssystem

Fana IL Fotball går i disse dager over til et nytt medlemssystem som vil være i full drift fra årsskiftet.

Nye innstramminger får konsekvenser for fotballen

Innskjerpinger fra Regjeringen og nye lokale tiltak får konsekvenser for fotballutdanningen i klubben.

Premiepotten verdt over 284 000 kroner

Ved å kjøpe et Fana Flaks-lodd kan man vinne mange attraktive premier. Se hele premieoversikten her!

Støtt Fana IL Fotball når du tipper

Gjennom Grasrotandelen kan man gi viktige inntekter til Fana IL Fotballs omfattende fotballutdanning.

Nye vinnersjanser med Fana Flaks

Fana IL Fotball selger også denne høsten Fana Flaks-lodd med mange elleville premier i potten.

Over 238 millioner kroner fra Grasrotandelen

Over 238 millioner kroner går til det frivillige Norge fra Grasrotandelen etter årets andre oppsamlingsperiode.

Krav om politiattest

Samfunnet kommer halsende etter

Hans Dankertsen har skrevet et meget aktuelt innlegg for å belyse noen av de utfordringene man står overfor de kommende år - om man ikke tar grep.

Slik er Fana IL Fotballs klubbkolleksjon

Gode tekniske løsninger og slitesterke materialer er gjennomgående for klubbens kolleksjon.

Hederstegn i bronse til Paulsen

Fana-gutten Bjarne Paulsen fikk tidligere år velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Kongsvik tildelt hederstegn

Øystein Kongsvik fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på jubileumsmiddagen til Fana IL.

Minneord til Terje Kjelsrud

I pinsen kom den triste og uvirkelige beskjeden om at Terje Kjelsrud, en av klubbens mest trofaste trenere, brått var gått bort.

Velkommen til nye fanafotball.no

Det er med stor glede Fana IL Fotball kan lansere flunkende nye nettsider.

Klubbens lover

Administrasjon

Trenerveiledere

Dommeransvarlig

Samfunns- og verdiansvarlig

Kvalitetsklubbansvarlig

Tar grep i korona-krisen

Et rekordhøyt aktivitetsnivå i Fana IL Fotball har brått snudd til stengte fasiliteter og permitteringer.

Fana IL Fotball følger alle anbefalte korona-tiltak

Fana IL Fotball følger alle anbefalinger og restriksjoner fra offentlige myndigheter og særforbund om koronaviruset.

Gjøstein utnevnt til æresmedlem

På jubileumsmiddagen i anledning klubbens 100-årsdag ble Tor Gjøstein hyllet og utnevnt til æresmedlem i Fana IL.

Bli med på Fana ILs 100-årsjubileum

En 100-åring som har glede, trygghet, fellesskap og handlekraft som sine verdier er verdt å feire.

Minneord til Tore Seim

En av de siste tiårenes mest markante lederskikkelser i Fana IL og Fana IL Fotball, Tore Seim, døde for to uker siden 79 år gammel.

Hør den nye Fana-hymnen

Jesper Hadler-Olsen har komponert en ny hymne for Fana IL Fotball.

Jæger ble satt i offside

Styreleder Kristian Jæger ble overrasket da han mottok NFF Hordalands lederstipend i helgen.

Frode Strømsnes minnefond

Fana IL Fotball ønsker å videreføre Frode Strømsnes sitt engasjement ved å etablere et minnefond.

Minneord til Frode Strømsnes

Det var med stor sorg Fana IL Fotball mottok budskapet om at hovedtrener på damelaget Frode Strømsnes er gått bort 37 år gammel.