Skal ta 7. divisjon med storm

Publisert 13. februar 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Skal ta 7. divisjon med storm

Primus motor Magnus Thorsen og resten av gjengen på Fana 3 har skumle hensikter for kommende sesong.

Et godt driftet elleverlag har i lengre tid vært en fint tilskudd på stammen til fotballutdanningen i Fana IL Fotball. Fana 3 ble nemlig etablert i 2019 har en kruttsterk spillertropp bestående av spillere med rik erfaring fra klubbens aldersbestemte lag. Det er i det hele tatt svært gledelig at disse spillertypene har funnet tilbake til Nesttun Idrettsplass etter flere år med vandring.

Laget rakk akkurat å spille tre treningskamper i Vinterserien før koronaviruset kom over landegrensene og sørget for full fotballstopp for de fotballelskende nysigneringene. Store deler av 2020-sesongen var dermed preget av koronatrening og ballterping - ofte på ganske høyt nivå for å være 7. divisjon. Etter over et år med sesongoppkjøring håper alle involverte i Fana 3 at seriespillet kan gjennomføres i en eller annen form og fasong i løpet av 2021. Både spillere og trenerne er i alle fall optimistiske med tanke på lagets sjanser for opprykk.

Avdelingsoppsettet for Fana 3
NFF Hordaland har tatt utgangspunkt i oppsettet for 2020-sesongen, men det er noe justert fordi det ikke er akkurat de samme lagene som er påmeldt i år. For øyeblikket kan Magnus Thorsen sine disipler forberede seg på å møte følgende lag i 7. divisjon avdeling 5: Arna-Bjørnar 3, Inter Bergen, NHH 4, Nore Neset, Viking, Ørnen 2 og Årstad.

Mer om Seniorfotball

Grønt lys for dame- og herrelaget

Publisert 30. september 2020

Fana IL Fotballs dame- og herrelag kan forberede seg på vanlige treninger fra mandag 12. oktober.

Håpet er ute for seniorfotballen

Publisert 18. september 2020

Alt håp om en annerledes fotballsesong for seniorfotballen år er ute da 2020-sesongen har blitt avlyst.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram