Utkilen og Fosse-Iversen fikk talentpris

Publisert 11. desember 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Utkilen og Fosse-Iversen fikk talentpris

Adina Traa Utkilen og Fredrik Fosse-Iversen baner vei for en skokk med talenter på vei opp og frem.

Symbiosen mellom spiller-, trener- og klubbutvikling har det siste tiåret vært en viktig del av Fana IL Fotball sitt DNA. Samspillet mellom akademiet og representasjonslag har blitt et avgjørende innslag i hverdagen. Derfor er prisen til årets unge spiller særdeles viktig.

Treningsvillig talent
For de som har fulgt damelaget var det nok ingen stor overraskelse at Utkilen stakk av med denne prisen. Gjennom 2022-sesongen har det treningsvillige talentet for alvor tatt steget opp fra jentefotball til damefotball. Utkilen har bidratt med knallhardt arbeid for laget og flust av målpoeng. En spiller som definitivt blir gøy å følge i årene som kommer.

Sønnen til sin far
Fosse-Iversen er sønnen til sin far og har alltid hatt fascinerende fotballferdigheter - i tillegg til å være flink i avansert matematikk. Med et sjeldent rykk og driv med ballen har midtbanespilleren skap ubalanse gjennom motstandernes ledd i tide og utide gjennom hele sesongen. En vaskekte Fana-gutt som har vokst opp på Nesttun Idrettsplass og gjennomført reisen fra Knøttefotball til å bli en skikkelig profil.

Fana IL Fotball gratulerer Adina og Fredrik med utmerkelsen!

Mer om Representasjonslag

Bøe Risa og Ingebrigsten ble hyllet

Publisert 25. desember 2022

Kine Bøe Risa og Malvin Ingebrigsten fikk hver sin pris på årsfesten til Fana IL Fotball.

Årets toppscorere

Publisert 2. desember 2022

Maja Speerstra Østervold og Tim Nilsen har gjennom sesongen vist at scoringsformen fortsatt er i takt.

Ti år med Asle Loftaas

Publisert 29. desember 2021

Den umåtelig populære Asle Loftaas markerte dette året et tiårsjubileum for sin innsats rundt representasjonslagene.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram