Totland tilbake i Fana-drakt

Publisert 13. oktober 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Totland tilbake i Fana-drakt

Anders Walker Totland skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Spennende unggutter som vil opp og frem kan det aldri bli nok av i Fana IL Fotball. Anders Walker Totland passer utmerket til denne beskrivelsen og gleder mange Fana-hjerter ved å vende tilbake til Nesttun Idrettsplass.

Totland er nemlig en fantastisk fin gutt som som startet karrieren i Fana IL Fotball og gikk en god skole på Corvus Energy Fana-akademiet. De siste sesongene har unggutten imidlertidig spilt for Brann hvor Totlands ferdigheter definitivt ble lagt merke til - nok til å bli belønnet med aldersbestemte landskamper og proffkontrakt.

Spilleren er nå heldigvis tilbake i den rød- og hvitstripede Fana-drakten for utvikle seg videre og sørge for at klubben tar nye steg. På Nesttun Idrettsplass vil Totland fra første stund være en del av et voksent og produktivt utviklingsmiljø hvor rutinerte og erfarne spillere mikses sammen med purunge talenter.

Ørjan Håland og resten av trenerteamet gleder seg nå veldig til å videreutvikle Totland. Et nydelig driv med ballen, treffsikre venstrefot og store forståelse for spillet kan etterhvert hjelpe ham til en flott karriere. Totland har i tillegg til fine fotballferdigheter fremragende holdninger og skal nå gå i fotsporene til en antall spillere har hatt det gøy på Nesttun Idrettsplass og samtidig tatt steget til toppfotballen. Blant disse finner man faktisk Totland sine eldre brødre som åpenbart profitterte på tidlig spilletid og tillit på klubbens herrelag krydret med referanseopphold i større klubber utenfor bygrensene.

Fana IL Fotball ønsker Anders velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Fortsatte på vinnersporet

Publisert 17. oktober 2021

En god førsteomgang var nok da Fana-guttene senket Stord før pause.

Før kampen: Fana - Stord

Publisert 15. oktober 2021

Lørdag venter en ny seriekamp for herrelaget på Nesttun Idrettsplass.

Utklasset Ready

Publisert 10. oktober 2021

Herrelaget kunne smile hele veien hjem til Bergen etter lørdagens storseier.

Før kampen: Ready - Fana

Publisert 8. oktober 2021

Etter fadesen på forrige Oslo-tur har Fana IL Fotballs herrelag mye å spille for mot Ready.

Knepen seier i toppkampen

Publisert 3. oktober 2021

Fana-guttene vippet kampen i sin favør og tok tre viktige poeng mot Fyllingsdalen.

Før kampen: Fana - Fyllingsdalen

Publisert 2. oktober 2021

Fana IL Fotballs herrelag skal endelig spille hjemmekamp på Traverbanen igjen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram