Totland tilbake i Fana-drakt

Publisert 13. oktober 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Totland tilbake i Fana-drakt

Anders Walker Totland skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Spennende unggutter som vil opp og frem kan det aldri bli nok av i Fana IL Fotball. Anders Walker Totland passer utmerket til denne beskrivelsen og gleder mange Fana-hjerter ved å vende tilbake til Nesttun Idrettsplass.

Totland er nemlig en fantastisk fin gutt som som startet karrieren i Fana IL Fotball og gikk en god skole på Corvus Energy Fana-akademiet. De siste sesongene har unggutten imidlertidig spilt for Brann hvor Totlands ferdigheter definitivt ble lagt merke til - nok til å bli belønnet med aldersbestemte landskamper og proffkontrakt.

Spilleren er nå heldigvis tilbake i den rød- og hvitstripede Fana-drakten for utvikle seg videre og sørge for at klubben tar nye steg. På Nesttun Idrettsplass vil Totland fra første stund være en del av et voksent og produktivt utviklingsmiljø hvor rutinerte og erfarne spillere mikses sammen med purunge talenter.

Ørjan Håland og resten av trenerteamet gleder seg nå veldig til å videreutvikle Totland. Et nydelig driv med ballen, treffsikre venstrefot og store forståelse for spillet kan etterhvert hjelpe ham til en flott karriere. Totland har i tillegg til fine fotballferdigheter fremragende holdninger og skal nå gå i fotsporene til en antall spillere har hatt det gøy på Nesttun Idrettsplass og samtidig tatt steget til toppfotballen. Blant disse finner man faktisk Totland sine eldre brødre som åpenbart profitterte på tidlig spilletid og tillit på klubbens herrelag krydret med referanseopphold i større klubber utenfor bygrensene.

Fana IL Fotball ønsker Anders velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Nye bekjentskap venter i 2023-sesongen

Publisert 25. november 2022

I tillegg til et par lokaloppgjør venter flere nye motstandere for Fana-guttene neste sesong.

Gjerstad klar for Fana

Publisert 1. september 2022

Håkon Giæver Gjerstad skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Publisert 20. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag møter i ettermiddag et godt rekruttlag fra Sandnes Ulf.

Høstens første trepoenger

Publisert 14. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag fikk en deilig revansje for bortetapet mot Stord før ferien.

Før kampen: Fana - Stord

Publisert 13. august 2022

Lørdag tar Fana IL Fotballs herrelag fatt på en spennende høstsesong.

Bendik August Engen ny Fana-spiller

Publisert 11. august 2022

Angrepsspilleren Bendik August Engen krydrer det offensive arsenalet til Fana IL Fotballs herrelag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram