Tim Nilsen tilbake i rødt og hvitt

Publisert 31. desember 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Tim Nilsen tilbake i rødt og hvitt

Angrepsspilleren Tim Nilsen har signert en toårskontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Kontinuitet i alle ledd har nærmest blitt et oppbrukt uttrykk i det møysommelige arbeidet med å forme troppene på Nesttun Idrettsplass. Signeringen av Tim Nilsen, som definitivt er årets siste, styrker imidlertidig den allerede gode angrepsrekken på herrelaget.

Nilsen trenger nok egentlig ikke noen utdypende presentasjon. Spilleren kan nemlig skilte med en lang og fargerik fotball-CV etter å ha spilt toppfotball for mange spennende klubber. Etter spill på høyere nivå i Norge, Sverige, Russland og Irland har Nilsen en erfaring som passer Fana IL Fotball som hånd i hanske. På Nesttun Idrettsplass vil angrepsspilleren i likhet med øvrige etablerte referansespillere bidra med sin rutine til at fremadstormende talenter alltid holdes på tå hev.

Etter å ha klart seg utmerket uten en rendyrket spiss gjennom hele halve 2021-sesongen har Ørjan Håland med denne signeringen fått en forsinket julegave. Med angrepsspilleren sin råskap og nese for mål vil nemlig laget få enda flere strenger å spille på de kommende sesongene. Den tidligere eliteseriespilleren har stor tro på prosjektet og vil gjerne være på et eventyr sammen med en nydelig bukett av Fana-gutter.

Nilsen vender altså tilbake til Fana IL Fotball hvor målgarantisten forsøkte å redde klubben fra nedrykk for noen sesonger siden. Denne gang i et mer langsiktig perspektiv for å utgjøre en forskjell med et stort smil om munnen og mange målpoeng. Ved å skifte beite til Fana IL Fotball valgte Nilsen samtidig bort flere tilbud med langt høyere valører til fordel for flere år i et lystbetont, utviklende og ambisiøst miljø. En ettertraktet spiller som trolig har mest tatoveringer i Norsk Tipping-ligaen noe som burde få alle som er interessert i kunst og håndverk til å kjøpe sesongkort på Nesttun Idrettsplass.

Fana IL Fotball ønsker Tim velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Moldenes har signert og debutert

Publisert 1. juli 2022

Eirik Opheim Moldenes styrker angrepsrekken på Fana IL Fotballs herrelag.

Visket ut divisjonsforskjellen

Publisert 24. juni 2022

Fana-guttene leverte en god kamp da Haugesund slapp unna med skrekken.

Før kampen: Fana - Haugesund

Publisert 22. juni 2022

I kveld venter et hyggelig gjensyn med de tidligere Fana-spillerne Sondre Liseth og Mads Berg Sande.

Alt om cupkampen mot Haugesund

Publisert 20. juni 2022

Førstkommende onsdag fortsetter Fana IL Fotballs herrelag på veien til Ullevaal.

Før kampen: Haugesund 2 - Fana

Publisert 4. juni 2022

Fana IL Fotballs herrelag har vendt nesen sørover for å møte rekruttlaget til Haugesund.

Tilbake på vinnersporet

Publisert 31. mai 2022

Lars Christian Moldestad og Fredrik Fosse-Iversen scoret målene da herrelaget vant fortjent.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram