Tillitserklæring til trenertalent

Publisert 11. august 2020 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Tillitserklæring til trenertalent

Trenertalentet Trym Elling Sørum skal fortsette å spille en viktig rolle i klubbens utviklingsarbeid.

Etter noen måneders fravær har Trym Elling Sørum endelig vendt tilbake til Nesttun Idrettsplass. Sørum var nemlig et meget hyggelig bekjentskap da han kom til klubben som hovedtrener på Fana-akademiet G16. Etter én sesong i manesjen som vanvittig dedikert spillerutvikler valgte Bærums-gutten å ta et halvt studieår i fotballgale Buenos Aires - legenden Diego Maradonas hjemby.

Entusiasme, glød og kompetanse
Unge lovende Sørum har nå signert en ny treneravtale - denne gang som assistenttrener på klubbens herrelag. Med en nysgjerrig tilnærming til utviklingen i moderne fotball vil Sørum være en flott tilvekst i trenerteamet. Sørum representerer en herlig entusiasme og glød kombinert med god kompetanse samt stadig sterkere - avgjørende ingredienser for at vårt spennende herrelag skal fortsette å utvikle spillere på høyt nivå. Under hovedtrener Ørjan Håland sine vinger kommer dessuten Sørum til å gå en god skole når det gjelder fotballfaget, lederskapet og ikke minst formidlingsevne.

Et kruttsterkt trenermiljø vokser frem
Med hyppige leveranser av spillere til toppfotballen det siste deseniummet har Fana IL Fotball med rette blitt stemplet som en bra utviklingsklubb. Dyktige trenere er avgjørende for kvaliteten på utdanningen som skjer på Nesttun Idrettsplass. Derfor er det en fornøyelse at et kruttsterkt trenermiljø har vokst frem den siste tiden.

Corvus Energy Fana-akademiet har knyttet til seg et antall kompetente trenere som har store ambisjoner på vegne av spillerne, laget, klubben og sin egen trenerutvikling. Møteplasser hvor samarbeid og kompetanseutvekskling mellom lagene stå sentralt i arbeidet med å utnytte kunnskapen til det fulle - samme tankerekke som ellers i Fana Idrettslag med andre ord. Det er forøvrig umulig å komme utenom de resterende Fana-trenerne i ungdomsfotballen som er ekte hverdagshelter for spillerne i dette alderssegmentet.

Fana IL Fotball ønsker Trym velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Fredrik Fosse-Iversen er med videre

Publisert 22. september 2023

Fana IL Fotball og Fredrik Fosse-Iversen vil opp og frem i årene som kommer.

Øvreberg signerte ny kontrakt

Publisert 15. september 2023

Trym Vatn Øvreberg skal utvikle seg videre i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Gjerstad signerte ny kontrakt

Publisert 8. september 2023

Midtbanespilleren Håkon Giæver Gjerstad har signert en toårskontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Njøs er klar for fortsettelsen

Publisert 6. september 2023

Sølvreven fra Stord har signert en ny flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Klubblegenden takker for seg

Publisert 24. august 2023

Etter 13 sesonger og 250 kamper for Fana IL Fotball har Joachim Dankertsen valgt å legge skoene på hyllen.

Joakim Birkeland tilbake i rødt og hvitt

Publisert 11. august 2023

Midtbanespilleren Joakim Birkeland har flyttet hjem til Bergen og Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram