Tillitserklæring til trenertalent

Publisert 11. august 2020 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Tillitserklæring til trenertalent

Trenertalentet Trym Elling Sørum skal fortsette å spille en viktig rolle i klubbens utviklingsarbeid.

Etter noen måneders fravær har Trym Elling Sørum endelig vendt tilbake til Nesttun Idrettsplass. Sørum var nemlig et meget hyggelig bekjentskap da han kom til klubben som hovedtrener på Fana-akademiet G16. Etter én sesong i manesjen som vanvittig dedikert spillerutvikler valgte Bærums-gutten å ta et halvt studieår i fotballgale Buenos Aires - legenden Diego Maradonas hjemby.

Entusiasme, glød og kompetanse
Unge lovende Sørum har nå signert en ny treneravtale - denne gang som assistenttrener på klubbens herrelag. Med en nysgjerrig tilnærming til utviklingen i moderne fotball vil Sørum være en flott tilvekst i trenerteamet. Sørum representerer en herlig entusiasme og glød kombinert med god kompetanse samt stadig sterkere - avgjørende ingredienser for at vårt spennende herrelag skal fortsette å utvikle spillere på høyt nivå. Under hovedtrener Ørjan Håland sine vinger kommer dessuten Sørum til å gå en god skole når det gjelder fotballfaget, lederskapet og ikke minst formidlingsevne.

Et kruttsterkt trenermiljø vokser frem
Med hyppige leveranser av spillere til toppfotballen det siste deseniummet har Fana IL Fotball med rette blitt stemplet som en bra utviklingsklubb. Dyktige trenere er avgjørende for kvaliteten på utdanningen som skjer på Nesttun Idrettsplass. Derfor er det en fornøyelse at et kruttsterkt trenermiljø har vokst frem den siste tiden.

Corvus Energy Fana-akademiet har knyttet til seg et antall kompetente trenere som har store ambisjoner på vegne av spillerne, laget, klubben og sin egen trenerutvikling. Møteplasser hvor samarbeid og kompetanseutvekskling mellom lagene stå sentralt i arbeidet med å utnytte kunnskapen til det fulle - samme tankerekke som ellers i Fana Idrettslag med andre ord. Det er forøvrig umulig å komme utenom de resterende Fana-trenerne i ungdomsfotballen som er ekte hverdagshelter for spillerne i dette alderssegmentet.

Fana IL Fotball ønsker Trym velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Øverby signerte ny kontrakt

Publisert 17. april 2021

Forsvarskjempen Sivert Engh Øverby har signert en ny kontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Solvåg støtter sisteskansene

Publisert 28. mars 2021

Odd Arve Solvåg er siste tilskudd i kompetansemiljøet på Nesttun Idrettsplass.

Malvin Ingebrigtsen styrker forsvaret

Publisert 5. desember 2020

Malvin Ingebrigsten har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Fimland belønnet med kontrakt

Publisert 28. november 2020

Fana-gutten Isak Østerbø Fimland har spilt seg inn i troppen til Fana IL Fotballs herrelag.

Flagtvedt forfremmet

Publisert 20. november 2020

Unge lovende Henrik Øvrebø Flagtvedt tar steget fra akademiet til herrelaget.

Serieåpner den 10. april

Publisert 17. november 2020

Forbundsstyret planlegger at Norsk Tipping-ligaen sparkes i gang helgen etter påske.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram