Solid seier

Publisert 5. september 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Solid seier

Fana IL Fotballs herrelag leverte en meget god prestasjon mot Sandviken.

Gjestene fra Stemmemyren var på forhånd ventet å være en ekkel motstander som aldri gikk beskjedent til verks. Med denne analysen var det herlig å konstatere at Fana-guttene var ekstra skjerpet og fremme i skoen under årets 5. serierunde.

Allerede etter seks minutter ekspederte Petter Havsgård Martinsen et lurt frispark rett i mål. Dette gav Ørjan Hålands disipler påfyll av ro og selvtillit. Vertene styrte det aller meste av banespillet før hvilen og viste frem litt av hva som bor i laget både defensivt og offensivt. Sandviken var riktignok på et par småfarlige visitter og da spesielt på et par innøvde varianter ved fast situasjon. Akkurat som på Fosshaugane Campus doblet de rød- og hvitstripede ledelsen på et fantastisk tidspunkt noen sekunder før pause. Fredrik Fosse-Iversen avsluttet et godt Fana-angrep med et nydelig hodestøt. Dermed gikk lagene i garderoben med 2-0 i målprotokollen.

Andreomgang måtte Sandviken frem i banen for mål og nytt liv i kampen. Fana-guttene tok foten litt unødvendig av gasspedalen og lot bortelaget være mer involvert i banespillet. Hjemmelaget fokuserte på å beskytte ledelsen fremfor å score flere mål og pynte på målforskjellen. De siste 45 minuttene var allikevel veldig solid sett med Fana-øyne og bekreftet definitivt at laget har blitt betydelig mer samkjørt etterhvert som ukene har gått. Bortelaget var ikke så altfor langt unna en redusering på kampens sluttfase noe som kunne gitt en nervepirrende avslutning. Heldigvis satte Lars Christian Moldestad spikeren i kisten med en klinisk avslutning. En solid seier etter en godt gjennomført kamp i alle faser av spillet.

Fana - Sandviken 3-0 (2-0)
5. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Varden Amfi
Lørdag 4. september 2021 klokken 13:00

Dommertrio: Magnus Drag Lysø, Mohammed Nabil Alzinati og Bjørn Tore Warland Idsø.

Mål: 1-0 (Petter Havsgård Martinsen), 2-0 (Fredrik Fosse-Iversen), 3-0 (Lars Christian Moldestad).

Fana-laget: Ådne Nissestad, Joachim Dankertsen, Malvin Ingebrigsten, Mats Walberg (Anders Grindheim Njøs), Petter Havsgård Martinsen, Fredrik Fosse-Iversen (Isak Østerbø Fimland), Anders Sørevik, Simen Brekkhus, Herman Stang Stakset (Lars Christian Moldestad), Vebjørn Høynes (Trym Nazoori Adonaba), Anders Moe Lund (Lars Christian Moldestad).

Mer om Herrelaget

Nye bekjentskap venter i 2023-sesongen

Publisert 25. november 2022

I tillegg til et par lokaloppgjør venter flere nye motstandere for Fana-guttene neste sesong.

Gjerstad klar for Fana

Publisert 1. september 2022

Håkon Giæver Gjerstad skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Publisert 20. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag møter i ettermiddag et godt rekruttlag fra Sandnes Ulf.

Høstens første trepoenger

Publisert 14. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag fikk en deilig revansje for bortetapet mot Stord før ferien.

Før kampen: Fana - Stord

Publisert 13. august 2022

Lørdag tar Fana IL Fotballs herrelag fatt på en spennende høstsesong.

Bendik August Engen ny Fana-spiller

Publisert 11. august 2022

Angrepsspilleren Bendik August Engen krydrer det offensive arsenalet til Fana IL Fotballs herrelag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram