Seier mot Skedsmo

Publisert 1. mai 2023 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Seier mot Skedsmo

Tre velfortjente poeng ble med Fana-guttene hjem til Nesttun Idrettsplass.

Årets avdeling i Norsk Tipping-ligaen legger som kjent til rette for mange nye bekjentskap på andre siden av fjellet. På en utslitt kunstgressbane stod Skedsmo på motsatt banehalvdel i den første av mange dagsturer til Østlandet.

Lagene innledet kampen svært beskjedent - nesten som gjestfrie verter og høflige gjester. Det første kvarteret var tett og jevn blottet for målsjanser. Etterhvert tilrev Fana-guttene seg et visst initiativ i kampen uten at man helt fant den perfekte flyten den siste tredelen. Selv om Skedsmo sine angrep var klart færre og kortere var det hjemmelaget som skulle skrive seg inn i målprotokollen først. Det som så ut først så ut som vådeskudd ble en fantastisk scoring fra imponerende langt hold. Et for anledningen blåkledd bortelaget forsøkte å slå tilbake, men manglet det siste lille før pause og lagene gikk dermed i garderoben på 1-0.

I andreomgang var Ørjan Hålands disipler mer skjerpet i pasningsspillet og fokusert i gjenvinningsfasen. Da vertene selvfølgelig var fornøyd med ledelsen fikk Fana-guttene ha ballen mye mot et lavtliggende og kompakt hjemmelag. Våre utsendte fortsatte å male på og fikk til slutt lønn for strevet. Etter en drøy time på banen var Vebjørn Høynes på rett sted til rett tid og omsatte effektivt en retur i nettmaskene. Ti minutter senere var måljegeren Tim Nilsen på farten og kvalitetssikret at ballen gikk i mål til 1-2. Dermed måtte Skedsmo opp og frem for å innkassere poeng. Dette gav åpne og nervepirrende sluttminutter hvor bortelaget heldigvis slapp unna med skrekken.

Skedsmo - Fana 1-2 (1-2)
4. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 29. april 2023 klokken 14:30

Dommertrio: Kristian Lundberg, Jonas Andersen og Jonas Weiberg Sture.

Mål: 1-0, 1-1 (Vebjørn Høynes), 1-2 (Tim Nilsen).

Fana-guttene: Petter Mossestad, Anders Grindheim Njøs, Malvin Ingebrigsten, Sindre Lie (Fabian Rimestad), Petter Havsgård Martinsen, Simen Brekkhus, Joachim Dankertsen, Fredrik Fosse-Iversen (Ivar Mykkeltvedt), Håkon Giæver Gjerstad, Vebjørn Høynes, Tim Nilsen.

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram