Rødhvite Rimestad

Publisert 31. desember 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Rødhvite Rimestad

Fana-gutten Fabian Rimestad har signert for klubben i sitt hjerte.

Kontinuitet i alle ledd har nærmest blitt et oppbrukt uttrykk i det møysommelige arbeidet med å forme troppene på Nesttun Idrettsplass. Årets definitivt siste signering - Fabian Rimestad - styrker forsvarsleddet på herrelaget og representerer samtidig både fortid og fremtid i Fana IL Fotball.

Rimestad trenger nok egentlig ikke noen utdypende presentasjon. De færreste var nok allikevel klar over at forsvarsspilleren var tidenes første FFO-spiller på Nesttun Idrettsplass. Treningsiveren og ferdighetene ville ha det til at Rimestad noen år var en del av det sagnomsuste samlingslaget til Fyllingsdalen som hevdet seg nasjonalt så vel som internasjonalt. Steget fra ungdomsfotball til seniorfotball tok imidlertidig spilleren i Fana IL Fotball.

Som mange andre hadde gjort før ham fikk Rimestad tidlig spilletid og stor tillit på klubbens herrelag. Med trettitre aldersbestemte landskamper og kapteinsbind på representasjonslaget siklet stadig flere beilere etter talentet. Til slutt gikk det som det måtte gå og Rimestad føyde seg inn i den lange rekken av spillere som har brukt Fana IL Fotball som en døråpner og et springbrett til toppfotballen. På Ågotnes fikk Rimestad masse spilletid i OBOS-ligaen og etterhvert PostNord-ligaen. I tillegg fikk NHH-studenten verdifull læring om debet, kredit og ubetalte regninger. Plutselig var Rimestad og lagkameratene en del av et konkursbo og måtte finne seg nye klubber.

Etter å ha feilparkert på Stavollen i hele høst har den tidligere spydkasteren nå tatt et perfekt karrierevalg. Med fortsatt stort potensiale har Rimestad signert en flerårskontrakt med klubben i sitt hjerte og er klar for å ha fokus på det aller viktigste - å bli en best mulig fotballspiller. En ettertraktet spiller som ikke stod i beit for ressurssterke friere, men allikevel valgte å bli en del av et prosjekt og et mulig eventyr sammen med en nydelig gjeng på Nesttun Idrettsplass. Ørjan Håland har med denne signeringen fått en forsinket julegave i form av en ambisiøs godgutt og glimrende fotballspiller. Med sin personlighet og passion kommer Rimestad garantert til å bli tatt i mot av spillergruppen som en hvilken som helst Ex on the Beach-deltaker. Forhåpentligvis følger også hele storfamilien Rimestad med på kjøpet slik at sesongkortsalget når uante høyder.

Fana IL Fotball ønsker Fabian velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Fredrik Fosse-Iversen er med videre

Publisert 22. september 2023

Fana IL Fotball og Fredrik Fosse-Iversen vil opp og frem i årene som kommer.

Øvreberg signerte ny kontrakt

Publisert 15. september 2023

Trym Vatn Øvreberg skal utvikle seg videre i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Gjerstad signerte ny kontrakt

Publisert 8. september 2023

Midtbanespilleren Håkon Giæver Gjerstad har signert en toårskontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Njøs er klar for fortsettelsen

Publisert 6. september 2023

Sølvreven fra Stord har signert en ny flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Klubblegenden takker for seg

Publisert 24. august 2023

Etter 13 sesonger og 250 kamper for Fana IL Fotball har Joachim Dankertsen valgt å legge skoene på hyllen.

Joakim Birkeland tilbake i rødt og hvitt

Publisert 11. august 2023

Midtbanespilleren Joakim Birkeland har flyttet hjem til Bergen og Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram