Ringen er sluttet for Lie

Publisert 1. april 2023 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Ringen er sluttet for Lie

Spilleren med et av de aller største Fana-hjertene har endelig kommet hjem til Nesttun Idrettsplass.

Man kan ta gutten ut av Fana IL Fotball, men aldri Fana IL Fotball ut av gutten. Dette uttrykket beskriver egentlig Sindre Lie altfor godt. Etter litt for mange sesonger på vift med studier og jobb skal forsvareren nå endelig spille hjemmekamper på Gamle Traverbanen igjen.

For de som har fulgt herrelaget det siste tiåret vil nok en presentasjon av Lie være overflødig. Med til historien må det nevnes at Lie spilte barnefotball i Trane før det ble Fana IL Fotball for alle pengene i ungdomsårene. Forsvareren kom tidlig inn i den styrte hospiteringsordningen og ikke lenge etter tatt opp som fast inventar i herrelagets tropp. Med vinnerinstinkt og sterke følelser for spillet gikk Lie i ny og ne inn i rollen som Dynamitt-Harry i Olsenbanden - glad i eksplosive taklinger som idolet Gennaro Gattuso.

Et tresifret antall kamper i den rød- og hvitstripede drakten bekrefter det faktum at Lie i mange sesonger var en særdeles viktig spiller før skolegangen på Politihøgskolen gjorde det riktig å melde overgang til Fram Larvik. Her ble Lie med stor suksess omskolert til midtstopper og utnevnt til kaptein på et lag som tidsvis leverte sterke resultater i PostNord-ligaen og imponerte minst like mye i NM.

Etter fire sesonger i Fram tvang yrkeskarrieren frem en overgang til trønderfotballen hvor spill for både Steinkjær og Kolstad ble skrevet inn på CVen. Fra og med 2023-sesongen skal heldigvis gullgutten til mor igjen representere Fana IL Fotball. Lie er ikke bare en glimrende fotballspiller, men også en nådeløs pådriver for kvalitet i alle situasjoner - om det er å komme tidsnok, være nøye på detaljer i øvelser eller ofre sjelen i spill. Med sitt sterke lederskap burde Lie vært fenrik i kompani Lauritzen, men har heller blitt tildelt oppdraget SWAT-leader både på og utenfor banen. En kruttønne som elsker klubben og vil bidra sterkt på veien videre.

Fana IL Fotball ønsker Sindre velkommen tilbake til klubben!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram