Øvreberg signerte ny kontrakt

Publisert 15. september 2023 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Øvreberg signerte ny kontrakt

Trym Vatn Øvreberg skal utvikle seg videre i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Familien Flo har for lengst satt Stryn på fotballkartet og talentene popper tilstadighet opp i bygden med naturskjønne omgivelser. Midtveis i 2022-sesongen var det Fana IL Fotball sin tur til å oppleve et lite stykke Norge på nært hold. Trym Vatn Øvreberg kom nemlig rekende på fjøl og imponerte med sine ferdigheter fra første stund.

Med sin eventyrlige innstilling har Øvreberg tatt kvantesprang det siste året og for alvor begynt å markere seg i Norsk Tipping-ligaen. Spilleren kan bekle flere roller i Ørjan Håland sin utviklende spillmodell, men det er spesielt i den sentrale midtbaneposisjonen at Øvreberg har satt sitt preg på laget - trygg i frispillingen og opptatt av å søke gjennombrudd med ball. Øvreberg har dessuten vist spennende kvaliteter i det defensive arbeidet og beskyttet forsvaret sitt ved å vinne et hav av første- og andreballer. Akkurat som en kjøttetende plante i Super Mario har Øvreberg patruljert sin sektor med mål om å stoppe enhver motstander som har tenkt å passere.

Stryningen har med rette store ambisjon for sin fotballkarriere og er villig til å grave usedvanlig dypt for å nå sine mål. At en spiller med en spennende reise ønsker å bruke herrelaget som en døråpner og et springbrett til toppfotballen er som musikk i ørene til alle med hjerte i Fana IL Fotball. Med en rykende fersk flerårskontrakt kan spilleren, laget og klubben nå pakke kofferten for å legge ut på en felles reise mot nye fremganger.

Fana IL Fotball gleder seg over at Trym er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Fredrik Fosse-Iversen er med videre

Publisert 22. september 2023

Fana IL Fotball og Fredrik Fosse-Iversen vil opp og frem i årene som kommer.

Gjerstad signerte ny kontrakt

Publisert 8. september 2023

Midtbanespilleren Håkon Giæver Gjerstad har signert en toårskontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Njøs er klar for fortsettelsen

Publisert 6. september 2023

Sølvreven fra Stord har signert en ny flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Klubblegenden takker for seg

Publisert 24. august 2023

Etter 13 sesonger og 250 kamper for Fana IL Fotball har Joachim Dankertsen valgt å legge skoene på hyllen.

Joakim Birkeland tilbake i rødt og hvitt

Publisert 11. august 2023

Midtbanespilleren Joakim Birkeland har flyttet hjem til Bergen og Nesttun Idrettsplass.

Herrelagets spillertropp

Publisert 5. juli 2023

Se hvilke spillere som representerer Fana IL Fotballs herrelag i 2023-sesongen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram