Mykkeltvedt klar for Fana

Publisert 27. desember 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Mykkeltvedt klar for Fana

Ivar Mykkeltvedt har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Ønske om kontinuitet i alle ledd har vært den evige gjengangsmelodien de siste årene når troppene på Fana IL Fotballs representasjonslag skal settes sammen. Ingenting har blitt overlatt til tilfeldighetene når spennende talenter på vei opp og frem skal mikses sammen med mer erfarne spillere. Krydder i hverdagen fra andre miljøer skal være av den helt spesielle sorten. Rekrutteringen av Ivar Mykkeltvedt har i så måte vært en julegave å regne på Nesttun Idrettsplass.

Mykkeltvedt har i utallige sesonger vist mange spennende kvaliteter for klubber i Bergen og omegn. Særlig Tertnes, Sotra og Fyllingsdalen har fått nyte godt av den behagelige personligheten og etterhvert rutinerte spilleren. Lokalfotballstjernen var kaptein for de lilla på Varden forrige sesong, men er nå klar for å underholde i Fana-drakt.

En allsidig, hardtarbeidende og klok spiller som på sitt beste bidrar med masse produkter til laget. Mykkeltvedt er trolig en av de mest fotballsmarte spillerne i kommunen og kan bekle roller i både midtbaneleddet så vel som angrep. Med en rykende fersk flerårskontrakt styrker Mykkeltvedt konkurransesituasjonen betraktelig og gir hovedtrener Ørjan Håland et luksusproblem med tilhørende søvnproblemer før startelleveren skal velges ut.

Fana IL Fotball ønsker Ivar velkommen til klubben!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram