Håland signerte flerårskontrakt

Publisert 31. juli 2020 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Håland signerte flerårskontrakt

Herrelagets hovedtrener Ørjan Håland har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

I løpet av sommeren har Fana IL Fotball og herrelagets hovedtrener Ørjan Håland formalisert avtalen som gjør at man sammen kan fortsette å tenkte utvikling av miljø og kultur i et langsiktig perspektiv.

Håland ble etter en grundig og god prosess presentert som ny hovedtrener for herrelaget før 2019-sesongen. Den faglig sterke og sprudlende treneren tok Nesttun Idrettsplass med storm fra første sekund med utvikling, ambisjoner og sult som viktige stikkord.

Tydelig utvikling
Som forventet har Håland løftet herrelaget merkbart og skapt en tydelig utvikling av både enkeltspillere og lag. Fana-guttene spilte som bestilt positiv, hurtig og energisk angrepsfotball noe som begeistret alle som er glad i Fana IL Fotball. I rollen som hovedtrener på klubbens representasjonslag har Håland dessuten vært en viktig spillerutvikler med å følge opp de fremste talentene og gi dem tillit over tid også i kampsituasjon.

Sulten og nysgjerrig
Fana IL Fotball og Ørjan Håland går med andre ord en spennende tid i møte. Alle involverte deler et enormt engasjement og lyst til å heve nivået på alle områder gjennom å være utviklingsorientert og nysgjerrig på stadig mer kunnskap - gjerne på tvers av idrettene i toppidrettsmiljøet til Fana Idrettslag. Den nye treneravtalen sikrer dessuten kontinuitet hvilket er en avgjørende ingrediens for suksess. Dette harmonerer uten tvil godt med Fana IL Fotballs målsetning om å ta steget tilbake til toppfotballen på en riktig måte.

Håland vil som hovedtrener bidra til at Fana IL Fotball også i fortsettelsen kan ivareta og videreutvikle vår identitet og profil som en ledende utviklingsklubb slik at enda flere talenter kan ta steget til toppfotballen i Fana og Ytrebygda bydeler.

Fana IL Fotball gleder seg over at Ørjan er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Øverby signerte ny kontrakt

Publisert 17. april 2021

Forsvarskjempen Sivert Engh Øverby har signert en ny kontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Solvåg støtter sisteskansene

Publisert 28. mars 2021

Odd Arve Solvåg er siste tilskudd i kompetansemiljøet på Nesttun Idrettsplass.

Malvin Ingebrigtsen styrker forsvaret

Publisert 5. desember 2020

Malvin Ingebrigsten har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Fimland belønnet med kontrakt

Publisert 28. november 2020

Fana-gutten Isak Østerbø Fimland har spilt seg inn i troppen til Fana IL Fotballs herrelag.

Flagtvedt forfremmet

Publisert 20. november 2020

Unge lovende Henrik Øvrebø Flagtvedt tar steget fra akademiet til herrelaget.

Serieåpner den 10. april

Publisert 17. november 2020

Forbundsstyret planlegger at Norsk Tipping-ligaen sparkes i gang helgen etter påske.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram