Håland signerte flerårskontrakt

Publisert 31. juli 2020 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Håland signerte flerårskontrakt

Herrelagets hovedtrener Ørjan Håland har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

I løpet av sommeren har Fana IL Fotball og herrelagets hovedtrener Ørjan Håland formalisert avtalen som gjør at man sammen kan fortsette å tenkte utvikling av miljø og kultur i et langsiktig perspektiv.

Håland ble etter en grundig og god prosess presentert som ny hovedtrener for herrelaget før 2019-sesongen. Den faglig sterke og sprudlende treneren tok Nesttun Idrettsplass med storm fra første sekund med utvikling, ambisjoner og sult som viktige stikkord.

Tydelig utvikling
Som forventet har Håland løftet herrelaget merkbart og skapt en tydelig utvikling av både enkeltspillere og lag. Fana-guttene spilte som bestilt positiv, hurtig og energisk angrepsfotball noe som begeistret alle som er glad i Fana IL Fotball. I rollen som hovedtrener på klubbens representasjonslag har Håland dessuten vært en viktig spillerutvikler med å følge opp de fremste talentene og gi dem tillit over tid også i kampsituasjon.

Sulten og nysgjerrig
Fana IL Fotball og Ørjan Håland går med andre ord en spennende tid i møte. Alle involverte deler et enormt engasjement og lyst til å heve nivået på alle områder gjennom å være utviklingsorientert og nysgjerrig på stadig mer kunnskap - gjerne på tvers av idrettene i toppidrettsmiljøet til Fana Idrettslag. Den nye treneravtalen sikrer dessuten kontinuitet hvilket er en avgjørende ingrediens for suksess. Dette harmonerer uten tvil godt med Fana IL Fotballs målsetning om å ta steget tilbake til toppfotballen på en riktig måte.

Håland vil som hovedtrener bidra til at Fana IL Fotball også i fortsettelsen kan ivareta og videreutvikle vår identitet og profil som en ledende utviklingsklubb slik at enda flere talenter kan ta steget til toppfotballen i Fana og Ytrebygda bydeler.

Fana IL Fotball gleder seg over at Ørjan er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Kruttsterk og overbevisende seier

Publisert 28. september 2021

Fremadstormende Fana-gutter var til tider ustoppelig mot et kraftig forsterket Brann 2-lag.

Før kampen: Brann 2 - Fana

Publisert 26. september 2021

Fana IL Fotballs herrelag får en tøff og fin utfordring mot talentene til Brann.

Kontrollert kamp

Publisert 20. september 2021

Fana-guttene dominerte fra start til slutt og innkasserte tre nye poeng mot Årdal.

Før kampen: Fana - Årdal

Publisert 17. september 2021

Herrelaget skal lørdag spille sin aller siste hjemmekamp på Varden Amfi.

Njøs klar for Fana

Publisert 16. september 2021

Anders Grindheim Njøs styrker forsvaret på Fana IL Fotballs herrelag.

Fortjent seier mot Lysekloster

Publisert 12. september 2021

Hjemmelaget tok en tidlig ledelse, men klarte ikke å stå i mot Ørjan Hålands disipler.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram