Håland-kontrakt ut 2025

Publisert 11. februar 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Håland-kontrakt ut 2025

Fana IL Fotball og Ørjan Håland sikter mot stjernene i årene som kommer.

Da den forrige treneravtalen gradvis tikket mot slutten har Fana IL Fotball og herrelagets hovedtrener Ørjan Håland valgt å forlenge samarbeidet med ytterligere tre sesonger.

Den nye kontrakten binder Håland til Nesttun Idrettsplass ut 2025-sesongen og fjerner enhver spekulasjon om hvor hodet og hjertet til treneren befinner seg.

Like barn leker best
Håland ble høvding for herrelaget som et relativt ubeskrevet trenerblad for drøye tre år siden. Med stor entusiasme, unike tilstedeværelse og voldsomme dedikasjon tok Håland garderoben og møterommene med storm.

Symbiosen mellom spiller-, trener- og klubbutvikling har det siste tiåret vært en viktig del av Fana IL Fotball sitt DNA. Håland har forsterket dette arbeidet og gjort det til en konkurransefordel ved å gi tillit til fremadstormende talenter samtidig som man innkasserer trepoengere helg etter helg.

Veien til målet
Tankene om utvikling har vært en av mange grunner til at osingen i aller høyeste grad har vært ønsket med videre. Fana IL Fotball skal også i fortsettelsen levere enkeltspillere til toppfotballen og på samme tid klatre i divisjonssystemet.

Målsetninger og ambisjoner som krever at man i størst mulig grad må eliminere tilfeldigheter.

Klisjéen om en rød tråd har definitivt hjemsøkt korridorene på Nesttun Idrettsplass. Samspillet mellom akademiet og representasjonslag har blant annet fått et kraftig løft under Håland sin regjeringstid - så ofte som mulig også i tett samarbeid med toppidrettsmiljøet til Fana Idrettslag.

Med et felles syn på hvordan fotballspillet skal utøves har Fana IL Fotball og Håland staket ut en kurs som legger til rette for nye fremganger hvor en tydelig, effektiv og underholdende fremoverfotball står sentralt. Intern spillerlogistikk og kompetanseflyt har derfor blitt avgjørende innslag i en hektisk treningsuke.

Dette harmonerer uten tvil godt med Fana IL Fotballs prosjekt om å ta steget tilbake til toppfotballen på en riktig måte.

Rett mann på rett plass
I tillegg til å selge sand i Sahara har Håland til stadighet bekreftet sin store fotballkompetanse. Med en klar plan for spillestil og roller har Håland en formidlingsevne som spillerne omfavner og samtidig gjør det enkelt for lokalavisene å øke opplagstallene. Treneren har vist seg å beherske både nynorsk og bokmål i sitt arbeid med å gjøre alle rundt seg bedre.

En ulv i fåreklær som har vist et forbilledlig lederskap både på og utenfor banen. Så langt har Fana IL Fotball og Ørjan Håland vært en match de fleste Tinder-brukere bare kan drømme om. Det er med stor takknemlighet klubben låner hovedpersonen i tide og utide av en raus familie og fleksibel arbeidsgiver.

Håland skal som hovedtrener bidra til at Fana IL Fotball også i fortsettelsen kan ivareta og videreutvikle Fana IL Fotball sin identitet og profil som en ledende utviklingsklubb. Den nye treneravtalen sikrer dessuten kontinuitet hvilket er en avgjørende ingrediens for suksess.

Fana IL Fotball gleder seg over at Ørjan er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Nye bekjentskap venter i 2023-sesongen

Publisert 25. november 2022

I tillegg til et par lokaloppgjør venter flere nye motstandere for Fana-guttene neste sesong.

Gjerstad klar for Fana

Publisert 1. september 2022

Håkon Giæver Gjerstad skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Publisert 20. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag møter i ettermiddag et godt rekruttlag fra Sandnes Ulf.

Høstens første trepoenger

Publisert 14. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag fikk en deilig revansje for bortetapet mot Stord før ferien.

Før kampen: Fana - Stord

Publisert 13. august 2022

Lørdag tar Fana IL Fotballs herrelag fatt på en spennende høstsesong.

Bendik August Engen ny Fana-spiller

Publisert 11. august 2022

Angrepsspilleren Bendik August Engen krydrer det offensive arsenalet til Fana IL Fotballs herrelag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram