Fosse-Iversen skrev ny kontrakt

Publisert 7. januar 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Fosse-Iversen skrev ny kontrakt

Fredrik Fosse-Iversen er klar for flere sesonger i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Egenproduserte spillere skal alltid være en essensiell del av Fana IL Fotballs herrelag. Kontraktsforlengelsen med Fredrik Fosse-Iversen representerer i så måte et uhyre viktig signal til omverden.

Midtbanespilleren er sønnen til sin far og har alltid hatt fascinerende fotballferdigheter. Potensialet ble tidlig lagt merke til og til tross for tilbud fra andre klubber i ung alder valgte Fosse-Iversen å fortsette utviklingsløpet i Fana IL Fotball. Dette har så langt vist seg å være en solskinnshistorie hvor et voksent og produktivt miljø på herrelaget har fremskyndet prosessen med å ta steg både på og utenfor banen. Den romantiske drømmen om å legge til rette for en fotballutdanning fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet i Fredrik Fosse-Iversen.

En lokal Ferrari som med et sjeldent rykk og driv med ballen skaper ubalanse gjennom motstandernes ledd i tide og utide. Etter å ha fått tidlig spilletid og tillit i Norsk Tipping-ligaen som purungt talent har spilleren nå blitt en hett samtaleemne blant alle ekspertkommentatorene på Nesttun Idrettsplass. Med stadig flere sluttprodukter i form av mål og målgivende passer det engelske uttrykket ekstra godt - sky is the limit.

Med en rykende fersk flerårskontrakt står Fosse-Iversen på perrongen klar til å legge ut på en utviklende reise sammen med klubben i det som hver eneste dag er et lystbetont kappløp om å bli bedre sammen med gode lagkamerater og undervurderte trenere.

Fana IL Fotball gleder seg over at Fredrik er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Moldenes har signert og debutert

Publisert 1. juli 2022

Eirik Opheim Moldenes styrker angrepsrekken på Fana IL Fotballs herrelag.

Visket ut divisjonsforskjellen

Publisert 24. juni 2022

Fana-guttene leverte en god kamp da Haugesund slapp unna med skrekken.

Før kampen: Fana - Haugesund

Publisert 22. juni 2022

I kveld venter et hyggelig gjensyn med de tidligere Fana-spillerne Sondre Liseth og Mads Berg Sande.

Alt om cupkampen mot Haugesund

Publisert 20. juni 2022

Førstkommende onsdag fortsetter Fana IL Fotballs herrelag på veien til Ullevaal.

Før kampen: Haugesund 2 - Fana

Publisert 4. juni 2022

Fana IL Fotballs herrelag har vendt nesen sørover for å møte rekruttlaget til Haugesund.

Tilbake på vinnersporet

Publisert 31. mai 2022

Lars Christian Moldestad og Fredrik Fosse-Iversen scoret målene da herrelaget vant fortjent.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram