Fosse-Iversen skrev ny kontrakt

Publisert 7. januar 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Fosse-Iversen skrev ny kontrakt

Fredrik Fosse-Iversen er klar for flere sesonger i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Egenproduserte spillere skal alltid være en essensiell del av Fana IL Fotballs herrelag. Kontraktsforlengelsen med Fredrik Fosse-Iversen representerer i så måte et uhyre viktig signal til omverden.

Midtbanespilleren er sønnen til sin far og har alltid hatt fascinerende fotballferdigheter. Potensialet ble tidlig lagt merke til og til tross for tilbud fra andre klubber i ung alder valgte Fosse-Iversen å fortsette utviklingsløpet i Fana IL Fotball. Dette har så langt vist seg å være en solskinnshistorie hvor et voksent og produktivt miljø på herrelaget har fremskyndet prosessen med å ta steg både på og utenfor banen. Den romantiske drømmen om å legge til rette for en fotballutdanning fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet i Fredrik Fosse-Iversen.

En lokal Ferrari som med et sjeldent rykk og driv med ballen skaper ubalanse gjennom motstandernes ledd i tide og utide. Etter å ha fått tidlig spilletid og tillit i Norsk Tipping-ligaen som purungt talent har spilleren nå blitt en hett samtaleemne blant alle ekspertkommentatorene på Nesttun Idrettsplass. Med stadig flere sluttprodukter i form av mål og målgivende passer det engelske uttrykket ekstra godt - sky is the limit.

Med en rykende fersk flerårskontrakt står Fosse-Iversen på perrongen klar til å legge ut på en utviklende reise sammen med klubben i det som hver eneste dag er et lystbetont kappløp om å bli bedre sammen med gode lagkamerater og undervurderte trenere.

Fana IL Fotball gleder seg over at Fredrik er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram