Fosse-Iversen skrev ny kontrakt

Publisert 7. januar 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Fosse-Iversen skrev ny kontrakt

Fredrik Fosse-Iversen er klar for flere sesonger i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Egenproduserte spillere skal alltid være en essensiell del av Fana IL Fotballs herrelag. Kontraktsforlengelsen med Fredrik Fosse-Iversen representerer i så måte et uhyre viktig signal til omverden.

Midtbanespilleren er sønnen til sin far og har alltid hatt fascinerende fotballferdigheter. Potensialet ble tidlig lagt merke til og til tross for tilbud fra andre klubber i ung alder valgte Fosse-Iversen å fortsette utviklingsløpet i Fana IL Fotball. Dette har så langt vist seg å være en solskinnshistorie hvor et voksent og produktivt miljø på herrelaget har fremskyndet prosessen med å ta steg både på og utenfor banen. Den romantiske drømmen om å legge til rette for en fotballutdanning fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet i Fredrik Fosse-Iversen.

En lokal Ferrari som med et sjeldent rykk og driv med ballen skaper ubalanse gjennom motstandernes ledd i tide og utide. Etter å ha fått tidlig spilletid og tillit i Norsk Tipping-ligaen som purungt talent har spilleren nå blitt en hett samtaleemne blant alle ekspertkommentatorene på Nesttun Idrettsplass. Med stadig flere sluttprodukter i form av mål og målgivende passer det engelske uttrykket ekstra godt - sky is the limit.

Med en rykende fersk flerårskontrakt står Fosse-Iversen på perrongen klar til å legge ut på en utviklende reise sammen med klubben i det som hver eneste dag er et lystbetont kappløp om å bli bedre sammen med gode lagkamerater og undervurderte trenere.

Fana IL Fotball gleder seg over at Fredrik er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Nye bekjentskap venter i 2023-sesongen

Publisert 25. november 2022

I tillegg til et par lokaloppgjør venter flere nye motstandere for Fana-guttene neste sesong.

Gjerstad klar for Fana

Publisert 1. september 2022

Håkon Giæver Gjerstad skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Publisert 20. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag møter i ettermiddag et godt rekruttlag fra Sandnes Ulf.

Høstens første trepoenger

Publisert 14. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag fikk en deilig revansje for bortetapet mot Stord før ferien.

Før kampen: Fana - Stord

Publisert 13. august 2022

Lørdag tar Fana IL Fotballs herrelag fatt på en spennende høstsesong.

Bendik August Engen ny Fana-spiller

Publisert 11. august 2022

Angrepsspilleren Bendik August Engen krydrer det offensive arsenalet til Fana IL Fotballs herrelag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram