Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Publisert 20. august 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Foto: Ann-Kristin Røsbø i Hordalandsfotball.

Fana IL Fotballs herrelag møter i ettermiddag et godt rekruttlag fra Sandnes Ulf.

Kampene kommer på løpende bånd nå som høstsesongen har startet for alvor. I den 17. serierunden busser Fana-guttene til Rogaland for å spille mot et ungt og talentfullt hjemmelag.

Vertene
Skal man tro historiefortellerne har gjestene fra Rogaland har stolte tradisjoner med seg i bagasjen. Siden begynnelsen av det forrige århundre har Sandnes Ulf ofte vært fremoverlent og på hugget - dog med litt forskjellige navn på idrettslaget. Storhetstid på 1930-tallet, ekspansjon av flere idrettsgrener, smak av toppfotballen og lokale fotballuenigheter har til slutt resultert i det Sandnes Ulf man kjenner i dag. De himmelblå fokuserer kun på fotball og har tatt steget ut av skyggen til tradisjonsrike naboklubber ved å sette Sandnes på fotballkartet ved å på ny innta toppfotballen.

For Sandnes Ulf sin sterke akademisatsing har kamparenaen i Norsk Tipping-ligaen blitt viktig. Selv om det har variert hvilke spillere fra OBOS-ligaen som medvirker her vil kjernen alltid være klubbens gode juniorlag all den tid andrelagene maksimalt får benytte tre spillere som er født i 2000 eller tidligere. Selv om tabellsituasjonen kanskje antyder noe annet har vertene vært en hard nøtt å knekke for de fleste lagene i avdelingen. De aller fleste kampene har vært tette og jevne.

Gjestene
I likhet med hjemmelaget mønstrer garantert Fana IL Fotballs herrelag en startellever med flere spennende talenter krydret med et par rutinerte ringrever. Laget kommer til kampen med selvtillit i bagasjen etter en positiv opplevelse mot Stord etter ferien.

Prestasjonene på bortebane har imidlertidig vært langt mer varierende enn det som har vært tilfellet i egen lekegrind. Forhåpentligvis tar Ørjan Hålands disipler på seg arbeidshanskene for å gjenskape alt det fine som har skjedd på Nesttun Idrettsplass så langt denne sesongen.

Sandnes Ulf 2 - Fana
17. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Øster Hus Arena
Lørdag 20. august 2022 klokken 15:00

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram