Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Publisert 20. august 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Foto: Ann-Kristin Røsbø i Hordalandsfotball.

Fana IL Fotballs herrelag møter i ettermiddag et godt rekruttlag fra Sandnes Ulf.

Kampene kommer på løpende bånd nå som høstsesongen har startet for alvor. I den 17. serierunden busser Fana-guttene til Rogaland for å spille mot et ungt og talentfullt hjemmelag.

Vertene
Skal man tro historiefortellerne har gjestene fra Rogaland har stolte tradisjoner med seg i bagasjen. Siden begynnelsen av det forrige århundre har Sandnes Ulf ofte vært fremoverlent og på hugget - dog med litt forskjellige navn på idrettslaget. Storhetstid på 1930-tallet, ekspansjon av flere idrettsgrener, smak av toppfotballen og lokale fotballuenigheter har til slutt resultert i det Sandnes Ulf man kjenner i dag. De himmelblå fokuserer kun på fotball og har tatt steget ut av skyggen til tradisjonsrike naboklubber ved å sette Sandnes på fotballkartet ved å på ny innta toppfotballen.

For Sandnes Ulf sin sterke akademisatsing har kamparenaen i Norsk Tipping-ligaen blitt viktig. Selv om det har variert hvilke spillere fra OBOS-ligaen som medvirker her vil kjernen alltid være klubbens gode juniorlag all den tid andrelagene maksimalt får benytte tre spillere som er født i 2000 eller tidligere. Selv om tabellsituasjonen kanskje antyder noe annet har vertene vært en hard nøtt å knekke for de fleste lagene i avdelingen. De aller fleste kampene har vært tette og jevne.

Gjestene
I likhet med hjemmelaget mønstrer garantert Fana IL Fotballs herrelag en startellever med flere spennende talenter krydret med et par rutinerte ringrever. Laget kommer til kampen med selvtillit i bagasjen etter en positiv opplevelse mot Stord etter ferien.

Prestasjonene på bortebane har imidlertidig vært langt mer varierende enn det som har vært tilfellet i egen lekegrind. Forhåpentligvis tar Ørjan Hålands disipler på seg arbeidshanskene for å gjenskape alt det fine som har skjedd på Nesttun Idrettsplass så langt denne sesongen.

Sandnes Ulf 2 - Fana
17. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Øster Hus Arena
Lørdag 20. august 2022 klokken 15:00

Mer om Herrelaget

Nye bekjentskap venter i 2023-sesongen

Publisert 25. november 2022

I tillegg til et par lokaloppgjør venter flere nye motstandere for Fana-guttene neste sesong.

Gjerstad klar for Fana

Publisert 1. september 2022

Håkon Giæver Gjerstad skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Høstens første trepoenger

Publisert 14. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag fikk en deilig revansje for bortetapet mot Stord før ferien.

Før kampen: Fana - Stord

Publisert 13. august 2022

Lørdag tar Fana IL Fotballs herrelag fatt på en spennende høstsesong.

Bendik August Engen ny Fana-spiller

Publisert 11. august 2022

Angrepsspilleren Bendik August Engen krydrer det offensive arsenalet til Fana IL Fotballs herrelag.

Moldenes har signert og debutert

Publisert 1. juli 2022

Eirik Opheim Moldenes styrker angrepsrekken på Fana IL Fotballs herrelag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram