Før kampen: Haugesund 2 - Fana

Publisert 4. juni 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Før kampen: Haugesund 2 - Fana

Foto: Odd Løvset i Hordalandsfotball.

Fana IL Fotballs herrelag har vendt nesen sørover for å møte rekruttlaget til Haugesund.

I den niende serierunden i Norsk Tipping-ligaen står altså Haugesund 2 på motsatt banehalvdel. Nok et nytt bekjentskap som det av naturlige årsaker ikke kan analyseres like lett da man som andrelag har mulighet til å spille på flere strenger i sammensetning av kamptropp.

Kraftakademiet
I og med at Eliteserien har gått inn i en lengre landslagspause vil det være nærliggende å tro at utviklingsavdelingen kommer til å bære det største lasset. Kraftakademiet ble lansert for et par år siden som en massiv investering for å styre talentutviklingen i hele regionen. Gjennom et åpent og lojalt samarbeid med klubbene på Haugalandet og i Sunnhordaland har Kraftakademiet etablert seg som en katalysator i utviklingsarbeidet - og fungerer ikke minst som en bro til Haugesund sitt eliteserielag.

Regionens største talenter har blitt samlet på Haugesund 2 for å være garantert en strukturert overgang til seniorfotball. Etter opprykket forrige sesong kan talentene nyte godt av en langt tøffere kamparena i Norsk Tipping-ligaen. Selv om målsetningen aldri har vært høyere enn å sikre ny kontrakt i divisjonen har Haugesund 2 allerede i flere kamper vist seg å være oppgaven verdig.

Corvus Energy Fana-akademiet
Symbiosen mellom spiller-, trener- og klubbutvikling har det siste tiåret vært en viktig del av Fana IL Fotball sitt DNA. Klubben skal også i fortsettelsen levere enkeltspillere til toppfotballen og på samme tid klatre i divisjonssystemet. Målsetninger og ambisjoner som krever at man i størst mulig grad må eliminere tilfeldigheter. Med målrettet og hardt arbeid over tid på Corvus Energy Fana-akademiet har køen av talenter på vei mot representasjonslag og toppfotball den siste tiden blitt et langt og nydelig skue.

Hovedtrener Ørjan Håland har forsterket dette arbeidet og gjort det til en konkurransefordel ved å gi tillit til fremadstormende talenter samtidig som man jakter trepoengere helg etter helg. Denne sesongen kan flere av herrelagets mest fremtredende spillere trygt stemples som egenprodusert og nye ungfoler banker stadig på døren til både troppen og startelleveren. Etter å ha innledet uken med seier på mandag har store deler av troppen vært frisk og rask gjennom treningsuken - klar til dyst mot et løpssterkt hjemmelag.

Haugesund 2 - Fana
9. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 3, Frakkagjerd stadion
Lørdag 4. juni 2022 klokken 15:00

Mer om Herrelaget

Moldenes har signert og debutert

Publisert 1. juli 2022

Eirik Opheim Moldenes styrker angrepsrekken på Fana IL Fotballs herrelag.

Visket ut divisjonsforskjellen

Publisert 24. juni 2022

Fana-guttene leverte en god kamp da Haugesund slapp unna med skrekken.

Før kampen: Fana - Haugesund

Publisert 22. juni 2022

I kveld venter et hyggelig gjensyn med de tidligere Fana-spillerne Sondre Liseth og Mads Berg Sande.

Alt om cupkampen mot Haugesund

Publisert 20. juni 2022

Førstkommende onsdag fortsetter Fana IL Fotballs herrelag på veien til Ullevaal.

Tilbake på vinnersporet

Publisert 31. mai 2022

Lars Christian Moldestad og Fredrik Fosse-Iversen scoret målene da herrelaget vant fortjent.

Før kampen: Fana - Sandnes Ulf 2

Publisert 30. mai 2022

Fotballuken innledes med en spennende Norsk Tipping-ligakamp på Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram