Før kampen: Fana - Stord

Publisert 13. august 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Før kampen: Fana - Stord

Foto: Hordalandsfotball.

Lørdag tar Fana IL Fotballs herrelag fatt på en spennende høstsesong.

Etter å ha fått en velfortjent pust i bakken andre halvdel av juli har Fana-guttene forberedt seg til kampene som venter i høst. Nærmest venter en mulighet for revansje når Stord tar turen til Nesttun Idrettsplass i den 16. serierunden.

Stord
Gjennom årenes løp har gjestene fra Sunnhordland vært et lag å regne med i hordalandsfotballen. Ved starten av dette årtusenet var Stord en del av større samarbeid som skulle samle klubbene i regionen. Denne satsingen ble imidlertidig aldri noen suksess og man gikk tilbake til start etter flere sesonger under navnet Stord Sunnhordland Fotballklubb.

Årets Stord-utgave er nok mer harmonisk med et god og lokal tropp. I tur og orden har flere kjente og erfarne sunnhordlendinger vendt tilbake til klubben - med den tidligere Brighton-, Kristiansund-, Haugesund-, Odd- og Aalesund-spilleren Torbjørn Agdestein som den største profilen. Laget har riktignok variert i prestasjonene så langt denne sesongen, men samtidig vist at angrepsrekken holder fryktinngytende høyt nivå.

Fana
Også for hjemmelaget har vært en sesongen vært en berg-og-dalbane. Høye topper og dype daler beskriver prestasjonene godt. Heldigvis har det eneste som har stått i hodet på trenerteamet de siste ukene vært å gjenskape og forsterke positive detaljer i alle faser av spillet. Et ungt og fremadstormende hjemmelag kan på sitt beste være en vanskelig nøtt å knekke.

Mot et godt Stord-lag må samtlige Fana-gutter garantert være på tå hev. Nesten hele troppen er meldt spilleklar i jakten på å sammen ta nye steg med hurtig og energisk angrepsfotball. Økt konkurranse i lagdelene har gitt Ørjan Håland litt å tenke på i utvelgelsen av startellever, men også flere strenger å spille på underveis i kampene.

Fana - Stord
16. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 13. august 2022 klokken 15:00

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram