Før kampen: Fana - Stord

Publisert 13. august 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Før kampen: Fana - Stord

Foto: Hordalandsfotball.

Lørdag tar Fana IL Fotballs herrelag fatt på en spennende høstsesong.

Etter å ha fått en velfortjent pust i bakken andre halvdel av juli har Fana-guttene forberedt seg til kampene som venter i høst. Nærmest venter en mulighet for revansje når Stord tar turen til Nesttun Idrettsplass i den 16. serierunden.

Stord
Gjennom årenes løp har gjestene fra Sunnhordland vært et lag å regne med i hordalandsfotballen. Ved starten av dette årtusenet var Stord en del av større samarbeid som skulle samle klubbene i regionen. Denne satsingen ble imidlertidig aldri noen suksess og man gikk tilbake til start etter flere sesonger under navnet Stord Sunnhordland Fotballklubb.

Årets Stord-utgave er nok mer harmonisk med et god og lokal tropp. I tur og orden har flere kjente og erfarne sunnhordlendinger vendt tilbake til klubben - med den tidligere Brighton-, Kristiansund-, Haugesund-, Odd- og Aalesund-spilleren Torbjørn Agdestein som den største profilen. Laget har riktignok variert i prestasjonene så langt denne sesongen, men samtidig vist at angrepsrekken holder fryktinngytende høyt nivå.

Fana
Også for hjemmelaget har vært en sesongen vært en berg-og-dalbane. Høye topper og dype daler beskriver prestasjonene godt. Heldigvis har det eneste som har stått i hodet på trenerteamet de siste ukene vært å gjenskape og forsterke positive detaljer i alle faser av spillet. Et ungt og fremadstormende hjemmelag kan på sitt beste være en vanskelig nøtt å knekke.

Mot et godt Stord-lag må samtlige Fana-gutter garantert være på tå hev. Nesten hele troppen er meldt spilleklar i jakten på å sammen ta nye steg med hurtig og energisk angrepsfotball. Økt konkurranse i lagdelene har gitt Ørjan Håland litt å tenke på i utvelgelsen av startellever, men også flere strenger å spille på underveis i kampene.

Fana - Stord
16. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 13. august 2022 klokken 15:00

Mer om Herrelaget

Nye bekjentskap venter i 2023-sesongen

Publisert 25. november 2022

I tillegg til et par lokaloppgjør venter flere nye motstandere for Fana-guttene neste sesong.

Gjerstad klar for Fana

Publisert 1. september 2022

Håkon Giæver Gjerstad skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Publisert 20. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag møter i ettermiddag et godt rekruttlag fra Sandnes Ulf.

Høstens første trepoenger

Publisert 14. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag fikk en deilig revansje for bortetapet mot Stord før ferien.

Bendik August Engen ny Fana-spiller

Publisert 11. august 2022

Angrepsspilleren Bendik August Engen krydrer det offensive arsenalet til Fana IL Fotballs herrelag.

Moldenes har signert og debutert

Publisert 1. juli 2022

Eirik Opheim Moldenes styrker angrepsrekken på Fana IL Fotballs herrelag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram