Før kampen: Fana - Sandnes Ulf 2

Publisert 30. mai 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Før kampen: Fana - Sandnes Ulf 2

Foto: Ann-Kristin Røsbø i Hordalandsfotball.

Fotballuken innledes med en spennende Norsk Tipping-ligakamp på Nesttun Idrettsplass.

Fana IL Fotballs herrelag tar i mot et ungt og talentfullt rekruttlag fra Sandnes Ulf i et oppgjør som avslutter den åttende serierunden.

Himmelblå
Skal man tro historiefortellerne har gjestene fra Rogaland har stolte tradisjoner med seg i bagasjen. Siden begynnelsen av det forrige århundre har Sandnes Ulf ofte vært fremoverlent og på hugget - dog med litt forskjellige navn på idrettslaget. Storhetstid på 1930-tallet, ekspansjon av flere idrettsgrener, smak av toppfotballen og lokale fotballuenigheter har til slutt resultert i det Sandnes Ulf man kjenner i dag. De himmelblå fokuserer kun på fotball og har tatt steget ut av skyggen til tradisjonsrike naboklubber ved å sette Sandnes på fotballkartet ved å på ny innta toppfotballen.

En lang og kronglete vei tilbake til toppfotballen gav samtidig gode muligheter til å la barne- og ungdomsarbeidet vokse frem. Herunder har Sandnes Ulf bygget opp en sterk akademisatsing hvor kamparenaen i Norsk Tipping-ligaen har blitt viktig. Selv om det har variert hvilke spillere fra OBOS-ligaen som medvirker her vil kjernen alltid være klubbens gode juniorlag all den tid andrelagene maksimalt får benytte tre spillere som er født i 2000 eller tidligere.

Rødhvit
I likhet med bortelaget mønstrer garantert Fana IL Fotballs herrelag en startellever med flere spennende talenter krydret med et par rutinerte ringrever. Selv om sesonginnledningen har vært som en berg-og-dalbane med flere gode prestasjoner uten at resultatene har stått helt i stil. Fana-guttene har derfor måtte finslipe på mange spennende detaljer i spillet for å få enda større avkastning i form av poeng - disse er det nemlig mer enn nok å spille om da sesongen fortsatt er ung.

Etter at flere ulike spillere har slitt med forskjellige skavanker så langt denne våren rår Ørjan Håland over en tilnærmet skadefri tropp til denne mandagskampen. Med forsterket konkurransesituasjon i alle lagleder har treningsuken vært god med mange som banker på døren til startelleveren.

Gratis entré med Fanakortet
Fanakortet er et fordelskort med en mengde fine rabatter som kommer lommeboken til gode.

Fanakortet

Blant annet får innehavere av Fanakortet gratis entré på dame- og herrelagets hjemmekamper i serien.

  • Øvrige betaler kroner 100.

Fana - Sandnes Ulf 2
8. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 3, Nesttun Idrettsplass
Mandag 30. mai 2022 klokken 18:00

Mer om Herrelaget

Moldenes har signert og debutert

Publisert 1. juli 2022

Eirik Opheim Moldenes styrker angrepsrekken på Fana IL Fotballs herrelag.

Visket ut divisjonsforskjellen

Publisert 24. juni 2022

Fana-guttene leverte en god kamp da Haugesund slapp unna med skrekken.

Før kampen: Fana - Haugesund

Publisert 22. juni 2022

I kveld venter et hyggelig gjensyn med de tidligere Fana-spillerne Sondre Liseth og Mads Berg Sande.

Alt om cupkampen mot Haugesund

Publisert 20. juni 2022

Førstkommende onsdag fortsetter Fana IL Fotballs herrelag på veien til Ullevaal.

Før kampen: Haugesund 2 - Fana

Publisert 4. juni 2022

Fana IL Fotballs herrelag har vendt nesen sørover for å møte rekruttlaget til Haugesund.

Tilbake på vinnersporet

Publisert 31. mai 2022

Lars Christian Moldestad og Fredrik Fosse-Iversen scoret målene da herrelaget vant fortjent.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram