Før kampen: Fana - Fyllingsdalen

Publisert 2. oktober 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Før kampen: Fana - Fyllingsdalen

Fana IL Fotballs herrelag skal endelig spille hjemmekamp på Traverbanen igjen.

Etter ti obligatoriske kamper på utebane skal Fana-guttene endelig få vise frem sine ferdigheter på Nesttun Idrettsplass. Hovedbanen ble heldigvis klar i tide til at Fyllingsdalen ikke fikk mulighet til å spille bortekamp på egen hjemmebane.

Lilla bortelag
Gjestene fra Dalen representerer en klubb som for noen uker siden fylte ti år. Sammenslåingen av Løv-Ham og Fyllingen avsluttet to fine fotballkapitler med et klart mål om å bli et sterkt 1. divisjonslag og helst blant de 20 beste klubbene i landet. Ambisjonene og planene har imidlertidig aldri slått ut i full blomst men Fyllingsdalen har likefullt tatt et stort samfunnsansvar i egen bydel. Helt siden diskusjonen om fusjon var på agendaen har det vært mye følelser involvert på Varden. Så sent som for to år siden ble klubbrommet fylt til randen på årsmøte da man skulle beslutte fordeling og prioritering av midler til de ulike avdelingene.

Til tross for litt utenomsportslige diskusjoner har både dame- og herrelaget over lengre tid levert imponerende resultater. Denne sesongen har ikke vært noe unntak. Et par rutinerte ledestjerner har blitt mikset sammen med mange veldig spennende unggutter. Roy Wassberg har sammen med Sondre Jensen, Roger Helland og Erik Huseklepp satt sammen et lag som har levert gøy angrepsfotball, stor poengfangst og plassert seg helt i toppen av tabellen.

Rød- og hvitstripet hjemmelag
Det er altså duket for toppoppgjør for Fana-guttene i den 9. serierunden. Fotballuken fikk en optimal start da et sterkt Brann 2-lag ble nedsablet på mandag. Forhåpentligvis kan hjemmelaget gjenskape intensiteten defensivt og angrepsviljen offensivt.

Mot tabelltoer Fyllingsdalen blir det neppe rått parti, men heller et tett og jevnt lokaloppgjør. I forkant av duellen har laget gjort jobben på treningsfeltet og flere spillere har vist at man vil slå seg inn i startelleveren. Til tross for en hyggelig seiersrekke har ingen klippekort da hovedtrener Ørjan Håland på en fornuftig måte tar en kamp om gangen uten å bruke for mye tid på å studere tabellen.

Gratis entré med Fanakortet
Fanakortet er et fordelskort med en mengde fine rabatter som kommer lommeboken til gode.

Fanakortet

Blant annet får innehavere av Fanakortet gratis entré på dame- og herrelagets hjemmekamper i serien.

  • Øvrige betaler kroner 100.

Fana - Fyllingsdalen
9. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 4, Nesttun Idrettsplass
Lørdag 2. oktober 2021 klokken 17:00

Mer om Herrelaget

Nye bekjentskap venter i 2023-sesongen

Publisert 25. november 2022

I tillegg til et par lokaloppgjør venter flere nye motstandere for Fana-guttene neste sesong.

Gjerstad klar for Fana

Publisert 1. september 2022

Håkon Giæver Gjerstad skal utvikle seg videre i Fana IL Fotball.

Før kampen: Sandnes Ulf 2 - Fana

Publisert 20. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag møter i ettermiddag et godt rekruttlag fra Sandnes Ulf.

Høstens første trepoenger

Publisert 14. august 2022

Fana IL Fotballs herrelag fikk en deilig revansje for bortetapet mot Stord før ferien.

Før kampen: Fana - Stord

Publisert 13. august 2022

Lørdag tar Fana IL Fotballs herrelag fatt på en spennende høstsesong.

Bendik August Engen ny Fana-spiller

Publisert 11. august 2022

Angrepsspilleren Bendik August Engen krydrer det offensive arsenalet til Fana IL Fotballs herrelag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram