Brekkhus signerte flerårskontrakt

Publisert 8. februar 2023 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Brekkhus signerte flerårskontrakt

Simen Brekkhus er klar for flere sesonger i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Voss er for mange mest kjent for sin mektige natur og tradisjonsrike mattradisjoner. I Fana IL Fotball er midlertidig Simen Brekkhus - sammen med Voss Cup i barnefotballen - langt viktigere enn skianlegg, ekstremsport, vossafår og smalahove. 

At Brekkhus har signert en ny flerårskontrakt med Fana IL Fotball betyr garantert mye for lagkamerater og trenerteamet på herrelaget. Bolstadøyri sin store sønn har nemlig alltid hatt et talent utenom det vanlige. Hele bygden vet godt hva midtbanestjernen har å by på med sin silkemyke venstrefot og kloke fotballhode. Etter å ha smakt på tilværelsen i toppfotballen har Brekkhus i motsetning til mange andre fortsatt å investere tid i treningsarbeidet - til og med i styrkerommet.

Jakten på videre utvikling har gjort underverker og Brekkhus har etablert seg som en av de mest dominante spillerne i Norsk Tipping-ligaen. Uten tvil en nøkkelspiller i prosessen med å utvikle en underholdende spillestil på Nesttun Idrettsplass. Med løpskraft og kreativitet har midtbaneeleganten levert bunnsolide bidrag i flere sesonger. Prestasjonene har holdt noenlunde samme nivå som spillerens småfrekke tredagers bart. Som en av svært få holder nemlig Brekkhus liv i Movember-kampanjen året rundt.

Fana IL Fotball gleder seg over at Simen er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Herrelaget

Fredrik Haugen klar for neste kapittel

Publisert 9. april 2024

Stjernesigneringen Fredrik Haugen skal være en ledestjerne både på og utenfor banen i årene som kommer.

Møter Lysekloster i NM for menn

Publisert 26. mars 2024

Norges Fotballforbund har offentliggjort kampoppsettet for første ordinære runde.

Nilsen er rødhvit

Publisert 24. mars 2024

Goalgetteren Tim Nilsen har gått fra å være klubbnomade til å bli en skikkelig kontinuitetsbærer.

Midtgaard signerte flerårskontrakt

Publisert 9. februar 2024

Den romantiske drømmen om en fotballreise fra Knøttefotball til representasjonslag har blitt en virkelighet for Simon Midtgaard.

Treningskampene til herrelaget

Publisert 1. februar 2024

Som tidligere spares det ikke på kruttet i sesongoppkjøringen til Fana IL Fotballs herrelag.

Jonas Lygre styrker angrepet

Publisert 1. januar 2024

Den uslepne diamanten Jonas Lygre har signert en flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram