Alt om cupkampen mot Haugesund

Publisert 20. juni 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Herrelaget | Alt om cupkampen mot Haugesund

Foto: Trond Gausemel i Hordalandsfotball.

Førstkommende onsdag fortsetter Fana IL Fotballs herrelag på veien til Ullevaal.

Det måtte straffesparkkonkurranse til for Fana-guttene da avansement til 2. runde i NM for menn ble sikret i midten av mai. Et overraskende kampoppsett gav Ørjan Hålands disipler en gøy motstander. Eliteserielaget Haugesund står nemlig på motsatt banehalvdel i det som blir en skikkelig midtukekamp - onsdag 22. juni klokken 18:00.

Ved å sette seg inn i den påfølgende informasjonen om arrangementet bidrar alle til en best mulig cupfest.

Billettsalg ved inngangen
Kjøp av kampbilletter gjøres enkelt og greit på kampdag - ved inngangen til Nesttun Idrettsplass. Betaling gjøres i utgangspunktet kun med Vipps.

Spillere i Fana IL Fotballs barne- og ungdomsfotball får gratis entré såfremt man kommer i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

  • Øvrige betaler kroner 100.

Fana-landslaget inntar Power-tribunen
Bedriftsnettverket til Fana IL Fotball - med det kledelige navnet Fana-landslaget - benytter anledningen til å samles i forkant av kampen. Først og fremst for en god matbit og viktig mingling, men alle har også et stort håp om at sitatmaskinene til både hjemme- og bortelaget avlegger en kommentar eller to.

Samarbeidspartnerne vil også være sikret de beste sitteplassene på Nesttun Idrettsplass under kampens gang da deler av Power-tribunen på klubbhuset vil være forbeholdt dem.

Sommeravslutning for Fana-lagene
Samme dag som kampen går av stabelen går spillerne i barne- og ungdomsfotballen på sommerferie. Dette ønsker klubben å markere med et positivt fortegn og har invitert samtlige til sommeravslutning. Før cupkampen får spillerne en matbit fra Fana Kjøtt og i pausen venter en for forfriskende is. Under kampens gang heier alle fra tribunen i rød- og hvitstripete drakter.

  • Oppmøte er klokken 17:00 med Fana-drakt.

Akkreditering til media
Fana IL Fotball ønsker selvsagt media hjertelig velkommen til alle hjemmekamper for dame- og herrelaget. Cupkampen mot Haugesund er naturligvis intet unntak, men akkurat til dette oppgjøret man altså søke om medieakkreditering.

Alle som ønsker akkreditering må melde inn navn, telefonnummer, e-post og oppdragsgiver så fort som mulig.

Utfordringer med parkering
Et allerede svært begrenset antall parkeringsplasser på Nesttun Idrettsplass har forsvunnet helt på grunn av anleggsarbeid. I tillegg er det kun et fåtall biler som kan parkere i Tors veg av hensyn til sikkerhet og fremkomst for nødetatene. Parkeringen ved Rema 1000 Skjold kan heller benyttes da disse forståelig nok er forbeholdt butikkens kunder.

Fana IL Fotball oppfordrer publikum til å benytte Bybanen eller at man samkjører. Bybaneparkeringen i Skjoldskiftet kan også være et godt alternativ - herfra er det kun fem minutter å gå til Nesttun Idrettsplass.

Klubben har avtalt at parkeringsplasser ved Fana politistasjon kan benyttes - disse er vanligvis avgiftsbelagt, men på kampdag er prisen nedjustert til kroner 10 per påbegynte time.

Ta ellers hensyn til gode naboer og følg vanlige trafikkregler vedrørende innkjøring, utkjøring og parkering.

Åpen Fana-kiosk
Fana-kiosken er naturligvis også åpen på Nesttun Idrettsplass. Her serveres det blant annet varme og kalde drikker samt deilige vafler og mettende hot-dogs. Du kan forøvrig kun betale med både bankkort og Vipps i kiosken på Nesttun Idrettsplass.

Støtt Fana-guttene
Møt opp og støtt de rød- og hvitstripede Fana-guttene i jakten på utvikling og avansement.

Forhåpentligvis får alle som er glad i Fana IL Fotball oppleve positiv, hurtig og energisk angrepsfotball som begeistrer.

Mer om Herrelaget

Fredrik Fosse-Iversen er med videre

Publisert 22. september 2023

Fana IL Fotball og Fredrik Fosse-Iversen vil opp og frem i årene som kommer.

Øvreberg signerte ny kontrakt

Publisert 15. september 2023

Trym Vatn Øvreberg skal utvikle seg videre i den rød- og hvitstripete Fana-drakten.

Gjerstad signerte ny kontrakt

Publisert 8. september 2023

Midtbanespilleren Håkon Giæver Gjerstad har signert en toårskontrakt med Fana IL Fotballs herrelag.

Njøs er klar for fortsettelsen

Publisert 6. september 2023

Sølvreven fra Stord har signert en ny flerårskontrakt med Fana IL Fotball.

Klubblegenden takker for seg

Publisert 24. august 2023

Etter 13 sesonger og 250 kamper for Fana IL Fotball har Joachim Dankertsen valgt å legge skoene på hyllen.

Joakim Birkeland tilbake i rødt og hvitt

Publisert 11. august 2023

Midtbanespilleren Joakim Birkeland har flyttet hjem til Bergen og Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram