Tusen takk Thea

Publisert 12. juni 2020 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Damelaget | Tusen takk Thea

Thea Krossøy flytter dessverre fra Bergen og Fana IL Fotball til en heldig ny arbeidsgiver.

Fire år etter at Thea Krossøy gjorde sitt inntog på Nesttun Idrettsplass er det usedvanlig positive samarbeidet over for denne gang. Krossøy kunne skilte med rikelig med spilletid og god erfaring fra høyere divisjoner da hun signerte sin første kontrakt med Fana IL Fotballs damelag. Etter å ha vært en viktig brikke Kongsvinger og en svipptur innom Sandviken viste angrepsspilleren seg å være en sterk signering.

Etterhvert gjorde skademarerittet det vanskelig å vise seg fra sin beste side på banen. Fremfor å grave seg ned fortsatte allikevel Krossøy å tilføre uvurderlige bidrag til Fana IL Fotballs damelag. Med Marije Brummel som hovedtrener var det en naturlig oppgave for angrepsspilleren å gå inn rollen som assistenttrener. Dermed fikk damelaget nyte godt av Krøssøy sin solide fotballkunnskap og ikke minst unike evne til å være sprudlende positiv, energisk og hardtarbeide hvilket har vært med å forme det positive miljøet på Nesttun Idrettsplass.

Fana IL Fotball takker Thea for hennes bidrag i klubben og ønsker henne lykke til videre!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram