Brummel til PSV Eindhoven

Publisert 4. juni 2021 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Damelaget | Brummel til PSV Eindhoven

Nye utfordringer venter når Marije Brummel slutter seg til damelaget i PSV Eindhoven.

Etter fem og et halvt år i Bergen har Marije Brummel avsluttet et fint kapittel i byen mellom de syv fjell. Brummel har definitivt gjort bergenser av seg gjennom spill Sandviken og Arna-Bjørnar samt hovedtrener for Fana IL Fotballs damelag.

Før fotballåret 2021 startet valgte Brummel å sette et punktum på en lang og innholdsrik spillerkarriere hvor de siste to årene var kombinert med treneroppdaget i Fana IL Fotball. Brummel gikk fra nyttår inn i en nyopprettet stilling som løfte enkeltspillere, lag og klubb til et høyere nivå både på kort og lang sikt.

Nå venter en stor og spennende utfordring i hjemlandet.

Fortsatt rødhvit
Brummel takket denne uken for seg på Nesttun Idrettsplass for å tre inn i rollen som assistenttrener på PSV Eindhoven sitt damelag - ofte omtalt som PSV Vouwen. En stor og tradisjonsrik klubb har vist at man kan være en talentfabrikk og samtidig høste imponerende meritter både nasjonalt og internasjonalt.

PSV Eindhoven har fulgt trenden i Europa og satset stadig sterkere på sitt damelag som også bærer klubbens rød- og hvitstripede drakter - akkurat som Fana IL Fotball.

To nydelige Fana-år med nederlenderen i sjefsstolen fikk dermed en brå og raskt slutt for alle involverte på Nesttun Idrettsplass. Muligheten for å ta stort steg opp og frem i trenerkarrieren - attpåtil langt nærmere sin familie - gjorde gjort at dette var noe både trener og klubb ønsket å få finne en god løsning på. At trenerspiren har høye ambisjoner på egne vegne som trener har nemlig aldri vært noen skjult hemmelighet.

Har satt et fotavtrykk
Heldigvis har Brummel satt et fotavtrykk på Fana IL Fotball som fort kan bli en stor konkurransefordel både på kort og lang sikt. Damelagets rutinerte spillertropp står sterkt sammen og har gode forutsetninger for å gjøre det godt når kampene drar i gang. I tillegg har Brummel bidratt med å utforme en retning for utviklingen av flere og bedre jentespillere - med langt færre tilfeldigheter enn tidligere.

Jakten på en erstatter har selvfølgelig startet med full styrke slik at man ivaretar målsetningene om at Fana IL Fotball også på jentesiden skal være en ledende utviklingsklubb med hyppige leveranser av spillere til toppfotballen.

Fana IL Fotball takker Marije for hennes bidrag i klubben og ønsker henne lykke til!

Mer om Damelaget

Sikret seieren i siste sekund

Publisert 25. mai 2022

Med et seiersmål på overtid kunne Fana-jentene juble for tre nye poeng mot Djerv.

Damelaget forlenget seiersrekken

Publisert 8. mai 2022

En god andreomgang sikret seieren og tre nye poeng mot Nymark.

Lokalderbyseier mot Gneist

Publisert 3. mai 2022

Kampen var tett og jevn, men desto viktigere var det at tre poeng ble igjen på Nesttun Idrettsplass.

Johannesen ny Fana-spiller

Publisert 20. mars 2022

Stine Johannesen har sluttet seg til troppen på Fana IL Fotballs damelag.

Årets første gjennomkjøring

Publisert 10. februar 2022

Damelaget fikk verdifull kamptrening i treningskampen mot Sotra.

Spilleplanen for damelaget

Publisert 4. februar 2022

Fana IL Fotballs damelag kan sikte seg inn på en full sesong med 22 serierunder.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram