Brochmann ny hovedtrener

Publisert 10. januar 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Damelaget | Brochmann ny hovedtrener

Maria Brochmann overtar sjefsstolen på Fana IL Fotballs damelag.

Fana IL Fotball har gjennom en grundig og god prosess vært på jakt etter en ny solid trener til representasjonslaget i jente- og damefotballen. Klubben er i denne anledning svært glad for å kunne annonsere at Maria Brochmann skal lede damelaget de kommende sesongene.

Som regjerende mester i Toppserien bør Brochmann være en superkjendis de fleste har kjennskap til. Brochmann kan i tillegg til et rykende ferskt seriegull nemlig skilte med en spillerkarriere av de sjeldne. Ved å gå en annerledes vei til toppfotballen gikk Brochmann utenom radaren til mange - verken kretslag eller toppidrettslinjer videregående skole står nemlig på merittlisten. Det gjør derimot hundrevis med kamper, bøttevis med mål og flere medaljer på aller øverste nivå.

Selv om Champions League-spill på Brann Stadion selvfølgelig skal være prioritert har Brochmann startet å utforske trenerrollen for fullt. Ballasten fra landets fremste utviklingsmiljøer gjør at trenerspiren åpenbart vet hva som kreves for å prestere på nasjonalt og internasjonalt nivå. I Fana IL Fotball overtar Brochmann et damelag hvor en nydelig tropp består av rutinerte og erfarne spillere som er mikset sammen med flere purunge talenter. I rollen som hovedtrener på klubbens representasjonslag vil altså Brochmann også være en viktig spillerutvikler ved å følge opp de fremste talentene og gi dem tillit over tid også i kampsituasjon.

Videre vil damelagets nye hovedtrener garantert være en flott tilvekst og en viktig bidragsyter i et kruttsterkt trenermiljø som sammen skaper en god skole når det gjelder fotballfaget, lederskapet og ikke minst formidlingsevne. Signeringen av Brochmann harmonerer godt med klubbens strategi om knytte til seg trenere som legger listen høyt på vegne av spillerne, laget, klubben og sin egen trenerutvikling. Fana IL Fotball og Maria Brochmann går med andre ord en spennende tid i møte.

Fana IL Fotball ønsker Maria velkommen til klubben!

Mer om Damelaget

Fana-jentene i gjevt selskap

Publisert 29. mars 2024

Fana IL Fotball er en av fem klubber som er kvalifisert til å representere Hordaland i NM for kvinner.

Seriekampene til damelaget

Publisert 28. februar 2024

Fana-jentene skal måle krefter mot flere spennende motstandere kommende sesong.

Eirik Haugen Tveit ny hovedtrener

Publisert 14. februar 2024

Sammen med resten av trenerteamet skal Eirik Haugen Tveit lede Fana-jentene på nasjonalt nivå.

Tre avdelinger i 2. divisjon

Publisert 4. februar 2024

For å sikre videre utvikling av jente- og damefotballen vil 2. divisjon bestå av tre avdelinger i 2024-sesongen.

Brochmann blir utenlandsproff

Publisert 8. januar 2024

Trenerkarrieren må settes på vent når Maria Brochmann melder overgang til svenske Djurgården.

Sikret opprykket til 2. divisjon

Publisert 6. desember 2023

Fana IL Fotballs damelag skal representere Bergen og omegn i 2. divisjon neste sesong.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram