Brochmann ny hovedtrener

Publisert 10. januar 2022 | Fotballutdanning | Seniorfotball | Representasjonslag | Damelaget | Brochmann ny hovedtrener

Maria Brochmann overtar sjefsstolen på Fana IL Fotballs damelag.

Fana IL Fotball har gjennom en grundig og god prosess vært på jakt etter en ny solid trener til representasjonslaget i jente- og damefotballen. Klubben er i denne anledning svært glad for å kunne annonsere at Maria Brochmann skal lede damelaget de kommende sesongene.

Som regjerende mester i Toppserien bør Brochmann være en superkjendis de fleste har kjennskap til. Brochmann kan i tillegg til et rykende ferskt seriegull nemlig skilte med en spillerkarriere av de sjeldne. Ved å gå en annerledes vei til toppfotballen gikk Brochmann utenom radaren til mange - verken kretslag eller toppidrettslinjer videregående skole står nemlig på merittlisten. Det gjør derimot hundrevis med kamper, bøttevis med mål og flere medaljer på aller øverste nivå.

Selv om Champions League-spill på Brann Stadion selvfølgelig skal være prioritert har Brochmann startet å utforske trenerrollen for fullt. Ballasten fra landets fremste utviklingsmiljøer gjør at trenerspiren åpenbart vet hva som kreves for å prestere på nasjonalt og internasjonalt nivå. I Fana IL Fotball overtar Brochmann et damelag hvor en nydelig tropp består av rutinerte og erfarne spillere som er mikset sammen med flere purunge talenter. I rollen som hovedtrener på klubbens representasjonslag vil altså Brochmann også være en viktig spillerutvikler ved å følge opp de fremste talentene og gi dem tillit over tid også i kampsituasjon.

Videre vil damelagets nye hovedtrener garantert være en flott tilvekst og en viktig bidragsyter i et kruttsterkt trenermiljø som sammen skaper en god skole når det gjelder fotballfaget, lederskapet og ikke minst formidlingsevne. Signeringen av Brochmann harmonerer godt med klubbens strategi om knytte til seg trenere som legger listen høyt på vegne av spillerne, laget, klubben og sin egen trenerutvikling. Fana IL Fotball og Maria Brochmann går med andre ord en spennende tid i møte.

Fana IL Fotball ønsker Maria velkommen til klubben!

Mer om Damelaget

Sikret seieren i siste sekund

Publisert 25. mai 2022

Med et seiersmål på overtid kunne Fana-jentene juble for tre nye poeng mot Djerv.

Damelaget forlenget seiersrekken

Publisert 8. mai 2022

En god andreomgang sikret seieren og tre nye poeng mot Nymark.

Lokalderbyseier mot Gneist

Publisert 3. mai 2022

Kampen var tett og jevn, men desto viktigere var det at tre poeng ble igjen på Nesttun Idrettsplass.

Johannesen ny Fana-spiller

Publisert 20. mars 2022

Stine Johannesen har sluttet seg til troppen på Fana IL Fotballs damelag.

Årets første gjennomkjøring

Publisert 10. februar 2022

Damelaget fikk verdifull kamptrening i treningskampen mot Sotra.

Spilleplanen for damelaget

Publisert 4. februar 2022

Fana IL Fotballs damelag kan sikte seg inn på en full sesong med 22 serierunder.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram