Avspark for Knøttefotballen på søndag

Publisert 4. september 2020 | Fotballutdanning | Knøttefotball | Avspark for Knøttefotballen på søndag

Mange barnehagebarn har sine første spark på ballen førstkommende søndag.

Litt som forventet har det kokt i TicketCo-systemet etter at det på ny ble åpnet opp for påmeldinger til Knøttefotballen for skoleåret 2020/2021. Knøttefotballen for fire- og femåringer i barnehagen har etablert seg som en fin arena å bli bedre venn med ballen - mye takket være et perfekt samspill mellom Fana IL Fotballs spesialister på teknisk innlæring og fotballmødre- eller fedre.

Det er med stor glede og forventning alle involverte nå teller ned dager, timer og minutter til skoleårets første trening på Knøttefotballen som med avspark søndag 6. september klokken 11:00.

Informasjonsmøte for å skape en felles forståelse
Felles forståelse for både trenerstil og fagprioriteringer er avgjørende for at rykende ferske Fana-spillere skal få en enorm mengde fotballglede og noen tusen ballberøringer. I forkant av den aller første treningen avholdes derfor et viktig informasjonsmøte hvor foresatte får en god innføring i hvordan Fana IL Fotball ønske å bygge opp og gjennomføre sin fotballutdanning.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram