Vidunderlig vinterferiefotball

Publisert 6. mars 2022 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Vidunderlig vinterferiefotball

Spillere fra både nært og fjernt kan se tilbake på en fin fotballskoleuke.

Nok en gang hadde nøysommelige planer blitt lagt for å gjøre årets Vinterferiefotball til en lærerik, utviklende og morsom uke for samtlige involverte.

Lite var dog endret fra grunnmuren i Fana IL Fotball sin fotballutdanning. Fokuset var som alltid på å utvikle spillernes evne til å drive, vende og utfordre med ballen i beina - fotballferdigheter de unge spillerne med sikkerhet kommer til å få bruk for i egen klubbhverdagen.  

Apropos klubbhverdag var det som vanlig på fotballskoler i regi av Fana IL Fotball et stort innslag av spillere fra både nært og fjernt. Til stor glede deltok også en god kontingent fra klubbens tiltak som Volvat FFO og Corvus Energy Fana-akademiet.  

Som vanlig var Fana IL Fotball sin egen mesterkokk Simina Elena Radoi klar til å servere de unge og ivrige et varmt og mettende måltid. Med ferske ingredienser ble maten laget fra bunnen av og sørget derfor for at næringsrik kvalitetsmat forsynte spillerne med energi og humør til fem timer lange fotballskoledager.

I forkant av uken hadde meteorologiske ekspertise i hele Norge vært samstemt om at været skulle vise seg fra sin beste side - og at solen skulle skinne på den eviggrønne gressmatten på Nesttun Idrettsplass. Etter de siste måneders grå og regntunge forestilling var det derfor med stor glede at at spådommene viste seg å være korrekt. Da gradestokken nærmet seg tosifret kunne man dermed forsiktig hevde at våren endelig var i anmarsj.

Summar summarum kan godt over tredve unge fotballspillere se tilbake på en fin fotballskoleuke med haugevis av ballberøringer og en meget solid målprotokoll å vise til. I fem dager til ende ble det som igjen kan gi grobunn for videre fotballglede i tiden som kommer. 

Mer om Fotballskoler

Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole

Publisert 6. august 2022

Ventetiden er over og nedtellingen til Fana Tine Fotballskole kan endelig starte.

Påmelding til sommerens fotballskoletradisjon

Publisert 1. august 2022

Fana IL Fotball ønsker velkommen til mange gøyale og lærerike fotballskoledager i både juni og august.

Valgfrie fotballskoledager første uken i august

Publisert 10. juli 2022

Fana IL Fotball ønsker velkommen til mange fine fotballskoledager den siste uken i juni og første uken i august.

Femdagers fotballskolefest

Publisert 5. juli 2022

Juniutgaven av Fana Tine Fotballskole gav spillerne en drømmestart på sommerferien.

Fotballskolene fylles opp

Publisert 15. juni 2022

Fotballskolene på denne siden av sommeren nærmer seg fulltegnet, mens aktiviteten i august begynner å fylles opp.

Fem fartsfylte fotballskoletimer

Publisert 28. mai 2022

Fredag møtte fotballglade barn opp i hopetall på Nesttun Idrettsplass da skolearbeid ble erstattet med ferdighetsutvikling.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram