Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole

Publisert 21. juni 2022 | Fotballutdanning | Fotballskoler | Slik gjennomføres Fana Tine Fotballskole

Ventetiden er over og nedtellingen til Fana Tine Fotballskole kan endelig starte.

Fana IL Fotball er stolte og glade over at mange unge fotballspillere velger å tilbringe flere uker av sommerferien på Nesttun Idrettsplass. Samtlige fotballskoletrenere gleder seg nå stort til å ta i mot alle og sørge for masse god og riktig fotballaktivitet på Fana Tine Fotballskole.

Tid og sted
Fremmøte første dag på fotballskolen er klokken 08:30 for registrering. Øvrige dager starter fotballskolen klokken 09:00 og avsluttes klokken 14:00. I tillegg benytter enkelte seg av fotballskolen sin tilsynsordning fra klokken 07:30 til klokken 16:30. All aktivitet gjennomføres tradisjonen tro på Nesttun Idrettsplass.

Registrering
Utover registrering på første fotballskoledag vil det ikke bli notert ned hvem som møter hver dag. Samtlige spillere som skal være igjen på Nesttun Idrettsplass for tilsyn etter endt fotballskole klokken 14:00 har registrert dette ved påmelding. Foresatte må ikke glemme å informere om dette til sine barn og melde inn eventuelt fravær til klubben.

Inndeling av grupper
Alle spillerne vil bli delt inn i grupper som holder sammen gjennom hele uken på fotballskolen. Ved inndeling av grupper taes det naturligvis hensyn til at de aller fleste ønsker å være med andre venner og bekjentes. Be derfor barna holde sammen med dem de ønsker å være med gjennom fotballskolen.

Klær etter vær
Ledet av godt skolerte trenere legger nøye planlagte fotballskoledager opp til mange fine timer ute på kunstgresset. Alle spillere må derfor være forberedt på å være ute uansett vær. Det er forventet at alle kler seg etter været og har med seg ekstra tøy om det skulle komme nedbør. Merk gjerne klærne med navn.

Solbeskyttelse
Å beskytte seg mot solen er viktig. Det er veldig anbefalt at alle spillerne beskytter seg mot UV-strålene med solkrem for å unngå skader. Pakk gjerne med ekstra solkrem.

Ta med drikkeflaske
Det er avgjørende å få i seg nok væske i løpet av en lang fotballskoledag med full fart fra start til slutt. Spillerne må derfor ta med seg en drikkeflaske.

Varm lunsj hver dag
Som vanlig får deltakerne servert en herlig varm lunsj på Fana Tine Fotballskole - på lik linje med alle andre fotballskoledager i regi av Fana IL Fotball. Matallergier som ble lagt inn ved registrering vil selvsagt bli tatt hensyn til. I tillegg til å få servert en herlig varm lunsj hver dag får den enkelte også et drikkeprodukt fra Tine.

Premiering
Under fotballskolens gang får samtlige spillere utstyr fra Tine. Dersom noen spillere ikke er tilstede en eller flere dager er det bra om klubben blir informert om dette i forhold til utlevering av velfortjente premier.

Bilder
Fana IL Fotball ønsker naturligvis å dokumentere den fantastiske fotballgleden på Fana Tine Fotballskole. Dersom noen ikke ønsker at deres barn skal bli tatt bilde må det gis beskjed om dette.

Mer om Fotballskoler

Valgfrie fotballskoledager første uken i august

Publisert 23. juni 2022

Fana IL Fotball ønsker velkommen til mange fine fotballskoledager den siste uken i juni og første uken i august.

Fotballskolene fylles opp

Publisert 15. juni 2022

Fotballskolene på denne siden av sommeren nærmer seg fulltegnet, mens aktiviteten i august begynner å fylles opp.

Fem fartsfylte fotballskoletimer

Publisert 28. mai 2022

Fredag møtte fotballglade barn opp i hopetall på Nesttun Idrettsplass da skolearbeid ble erstattet med ferdighetsutvikling.

Fantastisk Fredag: Planleggingsdag og fotballskole

Publisert 24. mai 2022

Fana IL Fotball ønsker velkommen til fotballskole på Bergen kommune sin planleggingsdag i mai.

Påmelding til sommerens fotballskoletradisjon

Publisert 22. mai 2022

Fana IL Fotball ønsker velkommen til mange gøyale og lærerike fotballskoledager i både juni og august.

Pangstart på påskeferien

Publisert 13. april 2022

Et bredt spenn av unge fotballspillere innledet påskeferien med fotballskole på Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram